Speeltuin De Kievit

Ontdek Speeltuin De Kievit: Een speelparadijs in Berkel en Rodenrijs

Ben je op zoek naar een speeltuin waar je niet alleen kunt spelen, maar waar nog veel meer te beleven valt? Dan is Speeltuin De Kievit in Berkel en Rodenrijs absoluut een aanrader! Of je nu in de buurt van Rotterdam of Zoetermeer woont of gewoon in de omgeving bent, deze speeltuin biedt een fantastische dag vol plezier en avontuur voor kinderen van alle leeftijden.

Speeltuin De Kievit biedt een enorm speelterrein van maar liefst 10.000 m², vol met uitdagende speeltoestellen. Kinderen kunnen hier urenlang klimmen, klauteren, springen en spelen op de vele glijbanen, schommels en trampolines. De speeltuin is ideaal voor kinderen van 0 tot 12 jaar, met speciale voorzieningen voor verschillende leeftijdsgroepen.

Voor de jongste kinderen (0-4 jaar):

  • Een aparte peuterhoek met een grote zandbak en veilige speeltoestellen.
  • Een ondiep peuterbad van 30-50 cm voor de allerkleinste zwemmers.
  • Een waterspeelplaats waar ze veilig kunnen spetteren en spelen.

Voor de oudere kinderen (4-12 jaar):

  • Een groter zwembad van 90 cm diep voor kinderen met een zwemdiploma.
  • Uitdagende speeltoestellen zoals trampolines, kabelbanen en speelforten.
  • Steppen en karren die gratis beschikbaar zijn voor extra speelplezier.

Een van de grootste trekpleisters van Speeltuin De Kievit zijn de verwarmde zwembaden. Er zijn twee zwembaden: een peuterbad en een groter zwembad voor kinderen met een zwemdiploma. Daarnaast is er een fantastische waterspeelplaats genaamd “De Waterkievit”, die urenlang waterpret biedt voor kinderen van alle leeftijden. Bij goed weer gaan de zwembaden open, en de waterspeelplaats kan zelfs bij lagere temperaturen open, zonder toezicht.

Openingstijden Zwembaden:

  • Maandag – vrijdag: 10:00 – 17:30 uur
  • Zaterdag – zondag en feestdagen: 11:00 – 17:30 uur
  • Open vanaf de eerste zaterdag in april tot en met de eerste zaterdag in oktober

Naast de speeltuin en zwembaden is er ook een kinderboerderij waar kinderen geiten kunnen aaien en verzorgen. Alle geiten zijn ingeënt tegen Q-koorts en zijn gewend aan kinderen. Informeer bij de speeltuinleiding naar de tijden waarop het geitenverblijf open is. Ook is er een volière met verschillende soorten vogels en een verblijf met kippen en duiven, waar kinderen van dichtbij kunnen genieten van de dieren.

Ouders en grootouders kunnen ontspannen op de bankjes onder de bomen terwijl ze een oogje in het zeil houden op de spelende kinderen. Een bijzonder leuke tip: opa’s en oma’s die met hun kleinkinderen komen, mogen gratis naar binnen! Een bezoek aan Speeltuin De Kievit is niet alleen leuk, maar ook zeer betaalbaar.

Speeltuin De Kievit is dé plek voor een dag vol speelplezier en avontuur. Met een ruime speelweide, verwarmde zwembaden, een kinderboerderij en een waterspeelplaats biedt deze speeltuin alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke dag uit met de kinderen. Of je nu wilt spelen, zwemmen of gewoon wilt genieten van de buitenlucht, bij Speeltuin De Kievit kan het allemaal.

Dus waar wacht je nog op? Kom naar Speeltuin De Kievit en beleef een dag vol plezier in Berkel en Rodenrijs! Tot snel!

Wilgenlaan 5, 2651 TA Berkel en Rodenrijs
https://speeltuindekievit.nl/

Delen is leuk!