Speeltuin intratuin duiven

Speeltuin intratuin duiven, het bruisende hart van plezier en avontuur voor kinderen en hun families bij Intratuin Duiven! Gelegen naast De Proeftuin, biedt De Klimtuin een gratis toegankelijk speelparadijs waar zowel binnen als buiten volop speelmogelijkheden zijn, ongeacht het weer. Of de zon nu schijnt of de regen valt, hier is altijd iets te beleven voor jong en oud.

Binnenspeeltuin: ontdek een wereld van avontuur & buitenspeeltuin: avontuurlijk klimmen en klauteren

Speeltuin intratuin duiven is ontworpen in de stijl van een oude fabriek met vier niveaus vol glijbanen, klimnetten en trampolines. Voor ouders biedt het restaurant rust en comfort doordat het gescheiden is door geluiddichte deuren. Dit dempt het geluid van spelende kinderen. Zo geniet je in alle rust van een hapje of drankje terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in een veilige en stimulerende omgeving. Verbonden met de binnenspeeltuin, biedt de buitenspeeltuin van De Klimtuin een indrukwekkend landschap waar kinderen tot wel 9 meter hoog kunnen klimmen en klauteren. Jongere kinderen vinden hier hun eigen ontdekkingsreis terwijl oudere kinderen zichzelf uitdagen op uitdagende speeltoestellen. Ouders kunnen vanaf het buitenterras ook een oogje in het zeil houden terwijl hun kinderen zich vermaken.

Kinderfeestjes: Een Unieke Ervaring Vieren

Op zoek naar een unieke locatie om de verjaardag van je kind te vieren? De Klimtuin biedt speciale arrangementen die volledig aanpasbaar zijn naar de wensen en voorkeuren van je jarige kind. Van spannende speelactiviteiten tot heerlijke traktaties, ze maken van elk kinderfeestje een onvergetelijke ervaring.

Kinderdisco: Dansen met Onno de Eekhoorn

Elke eerste woensdag van de maand verandert De Klimtuin in een feestelijke plek met de Kinderdisco. Dans gezellig met Onno de Eekhoorn en andere kinderen, zelfs als er geen speciale gelegenheid te vieren is. Een middagje uit vol dans, lachen en avontuur voor ieder kind.

Dagje Uit bij Speeltuin intratuin duiven: Compleet Genieten

Maak je bezoek aan Intratuin Duiven compleet met plezier en lekkernijen. Ontdek het restaurant De Proeftuin waar zowel kinderen als ouders kunnen genieten van een breed scala aan heerlijke gerechten. Verwen de kleintjes met de speciale Kidsbox van Onno de Eekhoorn, inclusief een verrassend cadeautje dat hun dag nog specialer maakt. Probeer ook zeker de heerlijke slush puppies voor een verfrissende traktatie.

Bezoek De Klimtuin en Ervaar Avontuurlijk Plezier!

Speeltuin intratuin duiven verwelkomt jou en je familie voor een onvergetelijke dag vol avontuur, plezier en gezelligheid. Of je nu op zoek bent naar actieve spelletjes, lekker eten of gewoon een plek om te ontspannen, De Klimtuin biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagde dag.

van Oktober tot en met Januari: Kerstshow bij Speeltuin intratuin duiven: Christmas World!

Hier  stap je binnen in de grootste kerstshow van Europa, Intratuin Duiven! Laat je betoveren door een bos vol prachtige kerstbomen, bewonder de schitterende twinkelende lichtjes en verlies jezelf in de magische minidorpen. Vergeet zeker niet om onder de indruk te raken van het spectaculaire uitzicht vanaf de roltrap. De Kerstshow bij Intratuin Duiven is een betoverende ervaring die je niet mag missen tijdens de feestdagen!

Lithograaf 1, 6921 VA Duiven
www.intratuin.nl

Delen is leuk!