Speeltuin Mooi Oldemarkt

Speeltuin Mooi Oldemarkt: Plezier voor Jong en Oud, Ongeacht het Weer

In het pittoreske Oldemarkt bevindt zich Speeltuin Mooi Oldemarkt, een paradijs voor kinderen en een oase van ontspanning voor ouders en grootouders. Deze speeltuin biedt een uitgebreid scala aan activiteiten, zowel binnen als buiten, waardoor het de perfecte bestemming is voor een familiedagje uit, ongeacht het weer.

Speeltuin Mooi Oldemarkt verwelkomt zijn gasten met een indrukwekkende buitenruimte vol spannende attracties. Kinderen kunnen zich uitleven op een groot outdoor springkussen, genieten van de sensatie van een kabelbaan, zwaaien op schommels, glijden van een kleurrijke glijbaan, en zelfs rondracen op skelters. De toevoeging van een air trampoline zorgt voor extra springplezier, terwijl de ruime opzet en zachte ondergrond een veilige omgeving bieden voor kinderen om vrij te spelen.

Voor dagen met minder goed weer, biedt Speeltuin Mooi een prachtige kinderspeelzaal met een zachte vloer. Hier vinden kinderen een scala aan activiteiten zoals een indoor springkussen, mega lego-blokken om creatief mee te bouwen, een Xbox Kinect met Kinect Sports voor actieve spelletjes, en een grote tekenmuur om kunstwerken te creëren. Let op: deze faciliteiten zijn beschikbaar wanneer het bijbehorende restaurant geopend is, wat een perfecte gelegenheid biedt voor ouders om te ontspannen in de tegenovergelegen serre met een kopje koffie of een hapje.

Praktische Informatie

Speeltuin Mooi is vrij toegankelijk voor gasten, wat betekent dat families kunnen komen en gaan wanneer het hen uitkomt. De speeltuin is ontworpen met het oog op comfort en gemak voor zowel kinderen als volwassenen, waardoor het een favoriete bestemming is voor lokale gezinnen en bezoekers die op zoek zijn naar een dag vol avontuur en ontspanning.

Of je nu op zoek bent naar een actief buitenavontuur of een gezellig binnenvermaak op een regenachtige dag, Speeltuin Mooi Oldemarkt biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagd familie-uitje. Met zijn diverse speeltoestellen, gastvrije faciliteiten en rustige omgeving voor ouders, blijft Speeltuin Mooi Oldemarkt een toonaangevende bestemming in Oldemarkt voor plezier en vermaak voor jong en oud.

Kerkstraat 28, 8375 AZ Oldemarkt
https://www.mooioldemarkt.nl/speeltuin/

Delen is leuk!