Speeltuin Madrid

Speeltuin Madrid: Een Oase van Speelplezier voor Jong en Oud

In het hart van Madrid, verstopt tussen de levendige straten, ligt Café-Restaurant-Expo Madrid, een unieke bestemming waar gastronomie en speelplezier samenkomen. Sinds 1927 biedt deze historische locatie niet alleen heerlijke gerechten en kunstzinnige exposities, maar ook een betoverende speeltuinervaring voor kinderen van alle leeftijden.

Een Historisch Erfgoed

Het verhaal van Café-Restaurant-Expo Madrid begint bij zijn oprichting in 1927, toen het al snel een geliefde plek werd voor locals en bezoekers om te genieten van traditionele Spaanse gerechten en culturele evenementen. Met zijn rijke geschiedenis en warme ambiance verwelkomt het café-restaurant generaties aan families die op zoek zijn naar zowel ontspanning als vermaak.

De Betoverende Speeltuin

De speeltuin van Café-Restaurant-Expo Madrid is een ware oase voor kinderen. Gelegen op een groot omheind grasveld, biedt het maar liefst 45 speeltoestellen, waaronder schommels, draaitoestellen, wippen en glijbanen. Wat deze speeltuin zo uniek maakt, is het ontbreken van mechanische attracties, waardoor kinderen worden aangemoedigd om actief deel te nemen aan hun spel, in plaats van passief vermaak te ondergaan.

Voor de allerkleinsten is er een aparte speeltuin, veilig en speciaal ontworpen voor hun behoeften. Hier kunnen kinderen vrij rondrennen en ontdekken, terwijl ouders en begeleiders ontspannen op het terras kunnen zitten, genietend van een kopje koffie of een hapje van het menu.

Zomerse Verfrissingen

Tijdens de zomermaanden voegt Speeltuin Madrid nog een extra dimensie toe aan de speeltuinervaring met een verfrissende waterbaan. Bij warme temperaturen wordt deze baan opgezet, wat een welkome verkoeling biedt aan de kleine avonturiers. Voor gegarandeerde beschikbaarheid wordt bezoekers aangeraden om vooraf telefonisch contact op te nemen.

Praktische Informatie

Speeltuin Madrid is geopend van dinsdag tot en met zondag, met ruime openingstijden die het mogelijk maken voor gezinnen om op elk moment van de dag te genieten. Entree tot de speeltuin bedraagt slechts € 4,00 per persoon, terwijl ouders en begeleiders gratis toegang hebben tot het terrein.

Voor degenen die een kinderfeestje willen organiseren of gewoon een all-inclusive plezierpakket willen ervaren, biedt het café-restaurant een voordelig arrangement van € 8,50 per kind. Dit pakket omvat niet alleen de entree tot de speeltuin, maar ook een glas ranja, frietjes met mayonaise, een mini frikandel of bitterballen, een ijsje en een zakje snoep – alles wat nodig is voor een onvergetelijke dag vol avontuur.

Conclusie

Speeltuin Madrid is niet zomaar een plek om te eten en te drinken; het is een bestemming waar gezinnen samenkomen om te spelen, te leren en te ontspannen te midden van een historische en culturele setting. Met zijn betoverende speeltuin en gastvrije ambiance blijft Café-Restaurant-Expo Madrid een favoriete keuze voor iedereen die op zoek is naar een unieke mix van gastronomie, kunst en plezier in het hart van Madrid.

Tolhuisweg 5, 7722 HS  Dalfsen
http://www.expomadrid.nl/

Delen is leuk!