Speeltuinvereniging Robbedoes

Welkom bij Speeltuin Robbedoes: Een oase van spel en plezier

Stap binnen in Speeltuin Robbedoes, waar plezier voorop staat en iedereen zich thuis voelt. De speeltuin is volledig toegankelijk voor iedereen. Ze hebben diverse speeltoestellen die geschikt zijn voor rolstoelgebruikers en speciale speelelementen voor visueel gehandicapten.

Bij Speeltuin Robbedoes staat veiligheid hoog in het vaandel. Tijdens openingsuren is er altijd een vrijwilliger aanwezig om een oogje in het zeil te houden. Let op, deze vrijwilliger is geen oppas; ouders en verzorgers blijven te allen tijde zelf verantwoordelijk voor hun kinderen en bezittingen. Kinderen tot en met 4 jaar mogen alleen spelen onder toezicht van een volwassene.

Openingstijden en Seizoen

Het speelseizoen loopt vanaf de laatste zaterdag van april tot en met de herfstvakantie.
Op de volgende dagen ben je van harte welkom:

  • Dinsdag: 14:00 – 16:30 uur
  • Woensdag: 14:00 – 16:30 uur
  • Zaterdag: 14:00 – 16:30 uur

In de zomervakantie kunnen de openingstijden afwijken. Houd hiervoor de Facebookpagina en website in de gaten voor actuele informatie.

De toegang is gratis voor leden. Voor niet-leden vragen zij een kleine bijdrage van €1,- per kind. Wil je de speeltuin en het clubgebouw afhuren? Dat kan ook van april tot en met oktober. Kijk voor meer informatie onder het kopje ‘verhuur’ op de website.

Bij Speeltuin Robbedoes is het hele jaar door van alles te beleven. Van knutselmiddagen tot sportieve uitdagingen; er is voor elk wat wils. Leden kunnen vaak gratis deelnemen aan activiteiten, voor niet-leden vragen zij een kleine bijdrage. Bekijk de Facebookpagina voor een overzicht van de geplande activiteiten en hoe je je kunt aanmelden.

Geschiedenis en Trots

Sinds de opening op 5 september 1956 hebben ze vele kinderen en families verwelkomd in de speeltuin. Met de opening van het clubgebouw op 18 november 1995 en de vernieuwde speeltuin op 19 mei 2001 hebben ze de faciliteiten steeds verder verbeterd om een veilige en leuke omgeving te bieden voor alle bezoekers.

Kom langs en ontdek zelf waarom Speeltuin Robbedoes al decennia lang een geliefde plek is voor jong en oud. Volg op Facebook en blijf op de hoogte van al het nieuws en de activiteiten die ze organiseren.

Samen maken we van elke dag een avontuur bij Speeltuin Robbedoes!

Saksenstraat 19A, 7122 CK Aalten
www.speeltuinrobbedoesaalten.nl

Delen is leuk!