Speeltuin De Veilige Haven

Al meer dan 80 jaar biedt Speeltuin De Veilige Haven een veilige en stimulerende buitenomgeving voor kinderen tot 12 jaar uit IJmuiden en omstreken. In een tijd waarin buiten spelen steeds minder vanzelfsprekend wordt door toenemend verkeer en verstedelijking, blijft de speeltuin een belangrijke plek voor gezinnen. Jaarlijks verwelkomen we zo’n 65.000 bezoekers, waaronder veel gezinnen met een minimum inkomen die dankbaar gebruik maken van onze lage entree- en consumptieprijzen.

Het succes van Speeltuin De Veilige Haven wordt mede mogelijk gemaakt door ons toegewijde team van vrijwilligers, die zich met passie inzetten om dit unieke speelinitiatief te ondersteunen en uit te breiden. Jaarlijks streven we ernaar ons speelaanbod te vernieuwen en te verbeteren, zodat de speeltuin steeds avontuurlijker wordt voor alle kinderen die ons bezoeken

Op zondag 28 april was het zover: Speeltuin De Veilige Haven in IJmuiden opent haar hekken weer voor een nieuw seizoen vol speelplezier! Na een periode van rust en onderhoud is de speeltuin klaar om jonge avonturiers weer te verwelkomen. Echter zijn de weergoden op dit moment niet heel gunstig gezind wat betekend dat het zand  niet droog is, en op sommige plekken staat zelfs water.

Voorbereiding op Veilig Spelen

Bij aankomst in de speeltuin vragen ze vriendelijk om voorzichtigheid, vooral omdat sommige delen van de speeltuin nog nat zijn. Deze gebieden zijn afgezet om de veiligheid van onze bezoekers te waarborgen. Advies is om kinderen laarzen te laten dragen en  om extra kleding mee te nemen, mocht er wat waterpret ontstaan tijdens het spelen.

Veiligheid Voorop

Bij Speeltuin De Veilige Haven staat veiligheid altijd voorop. Daarom vragen ze iedereen om goed op te letten en samen ervoor te zorgen dat alle kinderen veilig kunnen genieten van hun tijd in de speeltuin. In geval van aanhoudende regen kunnen er opnieuw plassen ontstaan, wat kan leiden tot tijdelijke sluiting om de veiligheid te waarborgen. Actuele updates hierover zullen worden gecommuniceerd via onze sociale mediakanalen.

Praktische Informatie Speeltuin De Veilige Haven

  • Entreeprijzen:
    • Volwassene: € 1,25 per persoon
    • Kind: € 1,25 per persoon

Kom langs en ontdek zelf waarom Speeltuin De Veilige Haven een geliefde plek is voor families in de regio. Ze kijken ernaar uit om samen met jullie een nieuw seizoen vol speelplezier te beleven!

Heerenduinweg 6a, 1971 JE IJmuiden
Website

Delen is leuk!