Poel’s Up Stadsstrand

Na zeven seizoenen vol toewijding aan Poels Up, het enige drijvende zwembad van Nederland, is er een nieuwe fase aangebroken. Gelegen op een prachtige locatie in Amstelveen, dragen de oprichters het stokje over aan een nieuw team, in samenwerking met de gemeente Amstelveen.

Een Historische Plaats sinds 2016

Sinds 2016 is Poel’s Up een populaire horecavoorziening rondom een drijvend buitenzwembad. Dit zwembad werd door de gemeente Amstelveen aangekocht en naar de Noordelijke Poeloever verplaatst, wat destijds veel aandacht trok. De exacte rol van het zwembad in de toekomstige plannen wordt nog bepaald. Wat vaststaat is dat de nieuwe huurders, Erwin van der Laan (ANNA Amstelveen) en Daan Kroone (DAY Tapasbar), ambitieuze verbouwingsplannen hebben om Poel’s Up het hele jaar door te openen.

Herontwikkeling tot De Poelkantine

Hoewel er nog wordt nagedacht over een nieuwe naam, wordt het project voorlopig aangeduid als De Poelkantine. Het doel is om van Poel’s Up een aantrekkelijke en veelzijdige horecalocatie te maken die het hele jaar door bezoekers trekt.

Fun Center Amstelveen: Feesten en Meer

Poel’s Up was de outdoor variant van Fun Center Amstelveen, een uitgebreide feestlocatie die perfect is voor verjaardagen en andere feestelijke evenementen. Met de FCA Club biedt Fun Center Amstelveen een plek om te dansen, te ontspannen en te genieten van gezelschapsspelletjes, cocktails en snacks. Bezoek hun website voor meer informatie: www.funcenteramstelveen.nl.

Unieke Locatie met Diverse Activiteiten

Gelegen op een unieke plek met uitzicht over de Poel en het Amsterdamse Bos, biedt Poel’s Up tal van buitenactiviteiten. Of je nu wilt zwemmen in het drijvende zwembad, suppen, of ontspannen met een hapje en drankje in de zon, Poel’s Up heeft het allemaal. Het is ook de ideale locatie voor kinderfeestjes.

Voorzieningen van Poel’s Up Stadsstrand

Het zwembad van Poel’s Up bestaat uit vijf aaneengesloten drijvende platformen, compleet met terras, bar, sanitair en verkleedruimtes. De recreatieplek aan de Zuidkant van het Amsterdamse Bos biedt volop ruimte om te chillen en te genieten van de natuur.

Suppen en SupYoga

Suppen (Stand-up paddling) is een ontspannende watersport waarbij je met een peddel op een groot golfsurfboard over het water glijdt. Het is gemakkelijk te leren en biedt een leuke manier om actief te zijn. Bij Poels Up kun je ook SupYoga beoefenen, een unieke combinatie van suppen en yoga.

Kinderactiviteiten: Expeditie Kruidentocht

Voor kinderen vanaf 4 jaar biedt Poels Up Stadsstrand de Expeditie Kruidentocht rondom de Amstelveense Poel. Onder begeleiding van een gids ontdekken ze verschillende kruiden en leren ze over hun geneeskrachtige en eetbare eigenschappen. Tijdens de tocht worden de kinderen verwend met oerpatatjes en natuurlimonade.

Nieuwe Horecaconcepten vanaf 2020

Sinds juni 2020 heeft Poels Up nieuwe horecaconcepten toegevoegd, zoals Food to Share, BBQ Oklahoma, High Wine en Bierproeverijen voor volwassenen. Houd er rekening mee dat Poel’s Up bij regen en harde wind gesloten is. De locatie is geopend van half april tot half oktober.

Bezoek Poels Up voor een Onvergetelijke Ervaring

Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of een gezellige plek voor je volgende evenement, Poel’s Up biedt voor ieder wat wils.

Laan Nieuwer-Amstel 1B, 1182 JE Amstelveen
poelsup.nl
Delen is leuk!