Jeugdtheater Hofplein

Bij Jeugdtheater Hofplein draait de spotlights volledig om jou! Hier is het podium jouw speeltuin en de verbeelding je gids. Welkom in een wereld waar dromen uitgroeien tot levendige voorstellingen en waar elk kind zijn eigen sterrencast kan zijn.

Laat Je Creativiteit Schitteren

Of je nu een toneeltalent bent dat staat te popelen om in de schijnwerpers te staan, een achter-de-schermen genie dat de magie achter de coulissen wil ontdekken, of gewoon op zoek bent naar een creatieve uitlaatklep, dit jeugdtheater heeft voor ieder wat wils.

Duik in Onze Betoverende Avonturen

Laat je meevoeren naar een wereld vol spannende avonturen. Van meeslepende voorstellingen tot boeiende workshops en festivals, hier wacht achter elke deur een nieuwe ontdekking. Ga op reis door je verbeelding en laat je verrassen door de mogelijkheden die theater te bieden heeft.

Een Wereld van Diversiteit en Inclusie

Bij Jeugdtheater Hofplein geloven ze dat het podium voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom omarmen ze diversiteit in al haar vormen en streven we naar een omgeving waar elk kind zich thuis voelt. Hier is er ruimte voor elk verhaal, elke stem en elke droom.

Stap in de Schijnwerpers van Je Eigen Verhaal!

Betreed de betoverende wereld van het Jeugdtheater en ontdek de ster die in jou schuilt. Of je nu wilt stralen op het podium, de geheimen van theater wilt ontrafelen of gewoon wilt genieten van een wereld vol creativiteit, hier vind je jouw plek om te schitteren.

Ontdek Jouw Avontuur bij Jeugdtheater Hofplein

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod van lessen, workshops en voorstellingen. Neem een kijkje op de site om precies te vinden wat bij jou past en bereid je voor op een onvergetelijke reis door de magische wereld van Jeugdtheater Hofplein!

Benthemstraat 13, 3032 CC Rotterdam
Webiste

Delen is leuk!