Hunebedcity Borger

In het hart van het oude gemeentehuis bevindt zich Hunebedcity een betoverende wereld voor jonge ontdekkingsreizigers: de Speelgrot. Deze unieke speelruimte, speciaal ontworpen voor kinderen tot 8 jaar, biedt een avontuurlijke ervaring waarin hun verbeelding tot leven komt.

Eenmaal binnen in de kelder van het historische gebouw worden kinderen verwelkomd in een charmant Hunebeddorpje. Hier wachten talloze mogelijkheden om te verkennen en te spelen, waaronder kleine huisjes om in te ravotten, glijbanen om af te zoeven, klimrekken om te beklimmen, en een overvloed aan bouwblokken om creatief mee te zijn. Elk hoekje biedt nieuwe avonturen en kansen voor spel en vermaak.

Hunebedcity is niet alleen een bron van plezier, maar ook een plek van educatieve waarde, waar kinderen sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen terwijl ze samen spelen. Het ontwerp is zorgvuldig uitgedacht om een veilige en stimulerende omgeving te bieden, waarin kinderen vrij kunnen bewegen en hun energie kwijt kunnen.

Toegang tot de Speelgrot is gratis, een genereus gebaar ondersteund door bijdragen van Europese Leader-programma’s en de Provincie Drenthe. Dit toont aan hoe gemeenschapszin en cultureel erfgoed samenkomen om een blijvende impact te creëren voor de jongste generatie. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat (groot)ouders verantwoordelijk zijn voor hun kinderen tijdens hun bezoek, aangezien er geen officieel toezicht aanwezig is.

Voor gezinnen en bezoekers is de Speelgrot niet alleen een plek om te spelen, maar ook om herinneringen te maken en de banden te versterken. Het is een verborgen schat waar vreugde en verwondering hand in hand gaan, en waar elk bezoek een nieuwe ontdekking kan brengen.

Hoofdstraat 32, 9531 AG  Borger
www.hunebedcity.nl

Delen is leuk!