Rijk der Kabouters

Het Rijk der Kabouters > ZIJN IN 2024 GEHEEL GESLOTEN. is een themapark waar bezoekers een betoverend avontuur kunnen beleven in een wereld vol kabouters, trollen en andere magische wezens.

Ontdek het Betoverende Rijk der Kabouters

Een betoverend bos waar honderden kabouters wonen, werken en plezier maken, waar magie en avontuur hand in hand gaan, en waar elk kronkelpaadje een nieuw sprookje onthult. Welkom bij het Rijk der Kabouters, een idyllisch familiepark dat een wereld van verbeelding en verwondering biedt voor jong en oud.

Een Magisch Avontuur

Betreed het Rijk der Kabouters en laat je betoveren door de charme van dit bijzondere park. Wandel langs kronkelpaadjes door het bos en ontmoet meer dan tweehonderd kabouters, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid en verhaal. Ontdek waar ze wonen, waar ze werken en waar ze plezier maken, en laat je meeslepen door de magie van het moment.

Voor Jong en Oud

Het Rijk der Kabouters is een paradijs voor gezinnen met jonge kinderen en voor iedereen die weer even wil geloven in sprookjes. Met zijn rustige en veilige omgeving biedt het park een ideale plek voor kinderen tot ongeveer 8 jaar om te spelen, te verkennen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van het kabouterbos.

Wat kun je verwachten?

  • Een prachtige boswandeling langs kronkelpaadjes, door het woongebied van de kabouters.
  • Ontmoet honderden kabouters en laat je betoveren door hun charmante wereld.
  • Durf jij het heksenpad te betreden? Een avontuurlijke uitdaging voor de dappere bezoekers.
  • Een omheinde speeltuin waar kinderen kunnen klimmen, glijden en spelen in een veilige omgeving.
  • Een gezellig terras, zowel binnen als buiten, waar je kunt genieten van een drankje en een hapje.
  • Een kabouterwinkeltje waar je allerlei leuke kabouterartikelen kunt vinden om mee naar huis te nemen.

Praktische Informatie

Het Rijk der Kabouters is toegankelijk voor rolstoelen, maar helaas is er geen mindervalidentoilet aanwezig. Honden zijn welkom, mits aangelijnd. Het park heeft ook een winkel waar je leuke kaboutersouvenirs kunt kopen, en je kunt zelfs tuinkabouters bestellen via hun online webshop.

Locatie

Je vindt het Rijk der Kabouters aan de Gieterstraat 20, 9463 PX in Eext. Het park is ook bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het busstation in Gieten volg je eenvoudig de aanwijzingen naar het park en voor je het weet, betreed je de betoverende wereld van de kabouters.

Betreed het Rijk der Kabouters en laat je meevoeren op een avontuur vol magie, verwondering en plezier. Hier in dit bijzondere bos wacht een wereld van sprookjes op je om ontdekt te worden.

Gieterstraat 20, 9463 PX Eext
www.rijkderkabouters.nl

Delen is leuk!