Jumpsquare Arnhem

Jumpsquare Arnhem is de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar een dag vol actie, plezier en beweging. Gelegen in Arnhem, biedt dit trampolinepark een breed scala aan activiteiten en attracties voor bezoekers van alle leeftijden. Met moderne faciliteiten en een ruime opzet, is Jumpsquare Arnhem de ideale plek voor een onvergetelijk uitje met familie en vrienden.

Trampoline Arena De Trampoline Arena is het hart van Jumpsquare Arnhem. Hier kunnen bezoekers vrij springen op een groot aantal onderling verbonden trampolines. De arena biedt volop ruimte om te springen, salto’s te maken en allerlei trucjes uit te proberen. Het zachte springoppervlak zorgt voor een veilige en plezierige ervaring voor zowel beginners als gevorderden.

Dodgeball Arena Voor degenen die van competitie en teamwork houden, biedt Jumpsquare Arnhem een speciale Dodgeball Arena. In deze arena kunnen bezoekers deelnemen aan spannende trefbalwedstrijden op trampolines. Dit maakt het spel nog dynamischer en uitdagender, en zorgt voor volop plezier en actie.

Foampit en Airbag De Foampit en Airbag zijn perfect voor bezoekers die nieuwe sprongen en trucs willen oefenen zonder zich zorgen te maken over harde landingen. Spring vanaf een trampoline in een grote bak vol zachte schuimblokken of land op een gigantische luchtzak. Deze attracties bieden een veilige manier om je vaardigheden te verbeteren en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Ninja Course Voor de echte durfals en avonturiers heeft Jumpsquare Arnhem een uitdagend Ninja Course. Deze hindernisbaan daagt je uit met diverse obstakels die je behendigheid, kracht en uithoudingsvermogen testen. Het is een geweldige manier om je fysieke vaardigheden op de proef te stellen en te genieten van een intensieve workout.

Kids Zone Jumpsquare Arnhem heeft ook een speciale Kids Zone voor de jongere bezoekers. Deze zone is uitgerust met kleinere trampolines en zachte speeltoestellen, zodat kinderen veilig kunnen spelen en springen. Het is de perfecte plek voor de kleintjes om hun energie kwijt te raken en volop plezier te hebben.

Freestyle Area In de Freestyle Area kunnen bezoekers hun creativiteit en springvaardigheden tot het uiterste testen. Deze zone biedt trampolines met extra springkracht en verschillende obstakels, zoals walls en platforms, om je trucs op uit te voeren. Het is een favoriete plek voor ervaren springers en freestylers om hun vaardigheden te laten zien.

Eten en Drinken Jumpsquare Arnhem biedt een gezellige horecagelegenheid waar je kunt ontspannen en genieten van een hapje en een drankje. Of je nu zin hebt in een snelle snack, een verfrissend drankje of een complete maaltijd, er is voor ieder wat wils. De comfortabele zitplaatsen bieden een perfecte plek om bij te komen van alle actie.

Evenementen en Feestjes Jumpsquare Arnhem is ook een uitstekende locatie voor verjaardagsfeestjes, bedrijfsuitjes en andere speciale evenementen. Er zijn speciale arrangementen beschikbaar die toegang tot de trampoline-attracties combineren met eten en drinken, zodat je een onvergetelijke dag kunt beleven. Het professionele en vriendelijke personeel zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Faciliteiten en Comfort Jumpsquare Arnhem biedt diverse faciliteiten om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Er zijn ruime kleedkamers, kluisjes om je spullen veilig op te bergen, en gratis wifi beschikbaar. Het park is ontworpen met comfort en veiligheid in gedachten, zodat je je volledig kunt concentreren op het plezier.

Het Bezoek Een bezoek aan Jumpsquare Arnhem is de perfecte manier om actief te zijn en plezier te hebben met vrienden en familie. Of je nu komt om te springen, tricks te oefenen, of gewoon om te genieten van de energieke sfeer, er is voor iedereen iets te doen. Vergeet niet om comfortabele sportkleding en antislipsokken mee te nemen voor de beste ervaring.

Conclusie Jumpsquare Arnhem biedt een complete trampoline-ervaring voor bezoekers van alle leeftijden. Met zijn diverse attracties, veilige en moderne faciliteiten, en uitstekende service is het de ideale bestemming voor een dag vol actie en plezier. Plan je bezoek vandaag nog en ontdek waarom Jumpsquare Arnhem het favoriete trampolinepark is voor gezinnen en vrienden.

Van Oldenbarneveldtstraat 91, 6827 AL Arnhem
www.jumpsquare.nl/arnhem

Delen is leuk!