Center Parcs Port Zélande

Welkom bij Port Zélande, waar avontuur, waterpret en natuur samenkomen voor een onvergetelijke vakantie aan de Zeeuwse kust. Gelegen aan het prachtige Grevelingenmeer, biedt dit vakantiepark een schat aan activiteiten en entertainment voor het hele gezin.

Wateravonturen in Aqua Mundo

Dompel jezelf onder in de waterrijke wereld van Aqua Mundo, waar plezier en sensatie op je wachten. Glij van de spectaculaire glijbanen, waaronder een opwindende bandenglijbaan en een wildwaterbaan. Laat de kleintjes spetteren en spelen in de waterspeeltuin, terwijl de avontuurlijke types zich wagen aan spannende watersporten zoals kitesurfen, duiken, zeilen en bodyboarden.

Verblijf in Avontuurlijke Lodgetenten

Geniet van een unieke vakantie-ervaring in de avontuurlijke lodgetenten van Port Zélande. Omringd door de natuurlijke schoonheid van Zeeland en het Grevelingenmeer, bieden deze comfortabele accommodaties een gezellige en ontspannen sfeer voor jouw vakantie.

Speelplezier bij Adventure Factory

Laat de kinderen zich uitleven in de Adventure Factory, waar eindeloos speelplezier op ze wacht. Van klimmen en klauteren tot spelletjes spelen en nieuwe vrienden maken, hier is altijd iets te beleven voor jong en oud.

Ontdek de Omgeving

Verken de prachtige omgeving van Zeeland, met zijn uitgestrekte stranden, schilderachtige dorpjes en rijke culturele erfgoed. Ga wandelen langs de kustlijn, fietsen door de duinen of maak een boottocht over het Grevelingenmeer om de natuurlijke schoonheid van deze regio te ervaren.

Boek Nu en Ontvang Korting

Mis deze kans niet om te genieten van een zomer vol plezier en avontuur bij Port Zélande. Boek nu jouw verblijf en ontvang €25 extra korting op je volgende vakantie. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en profiteer van deze welkomstaanbieding!

Praktische Informatie

Port Zélande ligt in Ouddorp, Zuid-Holland, en biedt een breed scala aan activiteiten en accommodaties voor een onvergetelijke vakantie-ervaring. Voor vragen of meer informatie, neem gerust contact op met onze medewerkers. We helpen je graag verder en kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Port Zélande.

Port Zélande 2, 3253 MG Ouddorp
www.centerparcs.nl/port-zelande

Delen is leuk!