De Betteld

De Betteld is een vakantiepark en conferentiecentrum gelegen in Zelhem, Nederland.

De Betteld Zelhem, gevestigd in het prachtige hart van de Achterhoek in Oost-Nederland, biedt een unieke vakantie- en conferentiebeleving binnen een christelijke gemeenschap. Dit grote vakantiepark en conferentiecentrum is ideaal voor individuen, families, en groepen die een verrijkende tijd willen doorbrengen in een geestelijke omgeving, omringd door de natuurlijke schoonheid van deze regio.

Met een breed scala aan activiteiten voor alle leeftijden, waaronder bijbelstudies tijdens elke schoolvakantie, kinderwerk, en het unieke Royal Adventure voor tieners, biedt De Betteld Zelhem een spiritueel verrijkende ervaring. Daarnaast zijn er uitstekende faciliteiten zoals een zwembad, een zwemplas, en een speeltuin, waardoor het een perfecte locatie is voor zowel ontspanning als avontuur.

Het park is ook een hub voor conferenties, waar gedurende het hele jaar diverse evenementen worden georganiseerd, zelfstandig of in samenwerking met partners. De beschikbare zalen kunnen grote en kleine groepen accommoderen, waardoor het een ideale locatie is voor zowel omvangrijke bijeenkomsten als intieme workshops.

Voor diegenen die de voorkeur geven aan een groepsvakantie, biedt De Betteld Zelhem veelzijdige en unieke groepsaccommodaties die geschikt zijn voor groepen van 10 tot wel 132 personen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor kerkelijke retraites, familiebijeenkomsten, of vriendengroepen die samen willen komen in een inspirerende omgeving.

De locatie van De Betteld Zelhem midden in de Achterhoek benadrukt de aantrekkingskracht van het park, met zijn rijke natuur, unieke landschappen, en historische kastelen. Gasten worden aangemoedigd om de omgeving te verkennen, te fietsen, te picknicken, of een bezoek te brengen aan het kleinste stadje van Nederland, Bronckhorst, evenals de vele speeltuinen en bezienswaardigheden in de regio.

De Betteld Zelhem is meer dan alleen een vakantiebestemming

Het is een plek waar gasten kunnen ontspannen, zich kunnen verdiepen in hun geloof, en kunnen genieten van de prachtige natuur, terwijl ze deelnemen aan een gemeenschap die geestelijke groei en familieplezier bevordert. Als onderdeel van de Betteld Group, met vestigingen in Zweden, Amerongen, en Limauges (België), staat De Betteld Zelhem bekend om zijn gastvrijheid, gevarieerde accommodatieopties, en een programma dat is ontworpen om aan de behoeften van elke gast te voldoen.

Aaltenseweg 11, 7021 HR Zelhem
www.debetteld.nl

Delen is leuk!