Hof van Saksen

Het Hof van Saksen: Waar Buitengewoon Genieten Centraal Staat, een vakantiepark gelegen in Nederland.

Welkom in de wereld van Hof van Saksen, waar elke gast wordt uitgenodigd om buitengewoon te genieten van een onvergetelijke vakantie-ervaring. Het resort staat niet alleen bekend om zijn prachtige ligging en luxe accommodaties, maar ook om de voortdurende vernieuwingen die plaatsvinden om uw verblijf nog unieker en exclusiever te maken.

Bij Hof van Saksen draait alles om waterpret in zijn meest spectaculaire vorm. Durf jij de uitdaging aan te gaan op onze gloednieuwe glijbanen? Van de razendsnelle Subito tot de waanzinnige trechterglijbaan Bombo, er is voor elk wat wils. Stap in voor een onvergetelijk avontuur vol adrenaline en plezier! Vijf spectaculaire indoor waterglijbanen, Design zwembad met muzikaal peuterbad
107 meter lange wildwaterbaan, Recreatiemeer met recreatiestrand.

Laat je culinair verwennen in een van de vijf verschillende restaurants. Van de heerlijke Italiaanse specialiteiten in het restaurant Gusto tot aan de verfijnde gerechten in onze andere eetgelegenheden, elk diner bij Hof van Saksen is een smaakvolle ervaring die je meevoert naar nieuwe culinaire hoogten.

Vernieuwingen op het Resort

Op Hof van Saksen streven ze ernaar om continu te vernieuwen, zodat elke gast een nog uniekere en exclusievere ervaring kan beleven. Ontdek hieronder enkele van onze meest recente vernieuwingen: Ontdek de nieuwste sensaties in het zwemparadijs met een reeks spiksplinternieuwe glijbanen. Van de supersnelle Presto tot aan de sensationele bandenglijbaan Intenso, elke glijbaan biedt een unieke adrenalinekick die garant staat voor eindeloos plezier voor jong en oud.

Uitbreiding van Indoorspeelparadijs Harrewar:
Het indoorspeelparadijs Harrewar is flink uitgebreid, waardoor het nu meer dan 1000 m² aan avontuur biedt voor de jongste gasten tot en met 12 jaar. Met nieuwe zones, waaronder een speciaal baby- en peuterparadijs, is er voor elk kind wat wils om zich helemaal uit te leven.

Metamorfose van onze Boerderijen:
Ook de boerderijen hebben een metamorfose ondergaan, waardoor ze nu nog meer comfort en luxe bieden aan de gasten. Geniet van een verblijf in een sfeervolle omgeving die de perfecte combinatie biedt van authenticiteit en modern comfort.

Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke dag vol waterpret, een culinaire reis langs de smaken van de wereld, of gewoonweg wilt ontspannen en genieten van de luxe van ons resort, Hof van Saksen biedt voor elk wat wils.
Stap binnen en laat je betoveren door de magie van buitengewoon genieten!

Borgerderstraat 12, 9449 PA Nooitgedacht
www.hofvansaksen.nl

Delen is leuk!