Vakantiepark Capfun Rakelbos

Vakantiepark Capfun Rakelbos, gelegen in het prachtige Westelbeers in Brabant, is de ideale bestemming voor een heerlijke gezinsvakantie. Omgeven door groen en op slechts 20 kilometer van Tilburg en Eindhoven, biedt dit park een perfecte mix van ontspanning en avontuur voor jong en oud.

Wat is er te doen voor kinderen?

Bij Capfun Rakelbos zullen de kinderen zich geen moment vervelen. Het park beschikt over een fantastisch waterpark met twee verwarmde buitenzwembaden en een speciaal kinder- en peuterbad. Voor de echte waaghalzen zijn er spectaculaire glijbanen, waaronder de sensationele Spacebowl, die zorgen voor eindeloos waterplezier.

Naast het waterpark zijn er meerdere speeltuinen verspreid over het park. Een bijzonder hoogtepunt is de Carabouille speeltuin, waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten en spannende avonturen kunnen beleven. Het verhaal van de dappere bewaker Raff en zijn strijd tegen de boze heer Jakker voegt een magisch element toe aan de speelervaring.

Animatie en activiteiten

Elke dag is er een gevarieerd animatieprogramma met activiteiten voor alle leeftijden. Van knutselmiddagen en sporttoernooien tot avondshows en dansfeesten, er is altijd iets te beleven. Het enthousiaste animatieteam zorgt ervoor dat elke dag een feestje is.

Accommodaties en faciliteiten

Vakantiepark Capfun Rakelbos biedt diverse accommodaties, variërend van volledig ingerichte stacaravans tot comfortabele chalets. Voor degenen die van kamperen houden, zijn er ruime kampeerplaatsen beschikbaar. Het park is voorzien van moderne faciliteiten, waaronder een restaurant, bar en gratis WiFi bij de receptie en de bar.

Ontdek de omgeving

De omgeving van het vakantiepark is perfect voor natuur- en avontuurliefhebbers. Het ligt in de Brabantse Kempen, een prachtig gebied om te wandelen en fietsen. Voor een dagje uit zijn er tal van mogelijkheden, zoals de Efteling op slechts 30 minuten rijden en Safaripark Beekse Bergen op 20 minuten afstand, waar je wilde dieren van dichtbij kunt zien.

Waarom kiezen voor Capfun Rakelbos?

Capfun Rakelbos staat bekend om zijn kindvriendelijke en veilige omgeving. De positieve beoordelingen van gasten benadrukken de schone accommodaties, het vriendelijke personeel en de overvloed aan activiteiten voor kinderen. Het park is overzichtelijk, waardoor ouders hun kinderen met een gerust hart hun gang kunnen laten gaan.

Boek nu jouw gezinsvakantie

Vakantiepark Capfun Rakelbos is de perfecte plek voor een onvergetelijke gezinsvakantie vol plezier, avontuur en ontspanning. Waar wacht je nog op? Boek vandaag nog en ervaar zelf de magie van Capfun Rakelbos.

Voor meer informatie en reserveringen, bezoek de officiële Capfun Rakelbos pagina.

Schepersweg 10A, 5091 KT Oost-, West- en Middelbeers
https://www.capfun.nl/

Delen is leuk!