De Schatberg

De Schatberg is een vakantiepark en recreatiecentrum gelegen in Sevenum, Nederland.

In het hart van Sevenum, een dorp omgeven door de uitgestrekte velden en bossen van Limburg, ligt De Schatberg, een vakantiepark dat al meer dan een halve eeuw een begrip is in de regio. Het begon allemaal in 1965, een tijdperk waarin de aanleg van de Midden Peelweg niet alleen het landschap veranderde maar ook een nieuwe recreatiemogelijkheid schiep: een zwemvijver, ontstaan door zandafgravingen. Deze vijver werd al snel een populaire plek voor de inwoners van Sevenum en omstreken, een plek waar men verkoeling zocht op warme zomerdagen en waar gemeenschapsbanden werden versterkt.

De evolutie van De Schatberg van een eenvoudige zwemvijver naar een volwaardig vakantiepark is een verhaal van groei, innovatie en passie.

Wat ooit begon als een plek voor zomerse verfrissing, heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig vakantieoord waar bezoekers het hele jaar door kunnen genieten van een breed scala aan activiteiten en accommodaties. Van het buitenbad en restaurant tot luxe bungalows, chalets en kampeerplaatsen, De Schatberg biedt een diversiteit die bezoekers blijft verrassen en verbazen.

Het park is een toevluchtsoord voor gezinnen, vrienden en koppels die op zoek zijn naar een ontsnapping aan de dagelijkse sleur. Hier kun je je onderdompelen in het plezier van zwembaden, zowel binnen als buiten, deelnemen aan uiteenlopende activiteiten en genieten van de gastvrijheid in de diverse eet- en drinkgelegenheden. De Schatberg is een plek waar herinneringen worden gemaakt, of je nu ontspant aan de waterkant, deelneemt aan een van de vele binnen- en buitenactiviteiten, of geniet van het jaar-rond entertainment en animatie.

De constante drang naar innovatie en verbetering, gedreven door de passie van het team achter De Schatberg, zorgt ervoor dat het park blijft evolueren. Het doel is om elke gast een unieke ervaring te bieden, een waar ze met plezier aan terugdenken en die hen doet terugkeren. Van de serene momenten bij de oorspronkelijke zwemvijver tot de levendigheid van het moderne vakantiepark, De Schatberg belichaamt de evolutie van recreatie en gastvrijheid.

Na 55 jaar blijft De Schatberg een centrale figuur in de gemeenschap van Sevenum, een plek die niet alleen dient als een getuigenis van het verleden maar ook als een belofte voor de toekomst. Het is een plek waar traditie en vernieuwing hand in hand gaan, waar elk bezoek een nieuw verhaal te vertellen heeft, en waar elke gast, jong of oud, iets vindt dat bijdraagt aan hun persoonlijke vakantiebeleving. In de loop der jaren heeft De Schatberg zich niet alleen bewezen als een plek van vermaak en ontspanning, maar ook als een bron van trots voor de lokale gemeenschap, een schat die blijft glanzen in het hart van Limburg.

De Schatberg van een simpele zwemvijver tot een veelzijdig vakantiepark dat het hele jaar door geopend is.

Midden Peelweg 5, 5975 MZ Sevenum
www.schatberg.nl

Delen is leuk!