Waterspeelpark Splesj

Waterspeelpark Splesj, gelegen in Hoeven, is een van de grootste en meest spectaculaire waterspeelparken in Nederland. Het park, onderdeel van Molecaten Park Bosbad Hoeven, biedt een breed scala aan waterattracties en activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden. Met een oppervlakte van 900 m² is het spray-park zelfs het grootste van Europa.

Activiteiten en Bezienswaardigheden

  1. Spectaculaire Glijbanen: Splesj beschikt over zeven indrukwekkende waterglijbanen, waaronder de Fast4Fun, de Super Crater en de unieke Sidewinder. Deze glijbanen variëren van snelle en steile afdalingen tot bochtige ritten in tweepersoonsbanden. De glijbanen bieden spanning en sensatie voor zowel kinderen als volwassenen​.
  2. Spray-Park: Het enorme spray-park van 900 m² is een paradijs voor kinderen van alle leeftijden. Het park heeft interactieve waterfonteinen, spuitkanonnen en de Mega Soaker, die 300 liter water in één keer loslaat. Voor de allerkleinsten is er de Watertuin, een veilig en leuk gebied met spuitende bloemen en grasvelden.
  3. Turtle Island: Dit speeleiland is speciaal ontworpen voor jonge kinderen. Met een aangespoeld piratenschip, spuitkanonnen, glijbanen en ondiep water (0,25 m), biedt Turtle Island een avontuurlijke en veilige speelomgeving.
  4. Zwembaden en Duikbassin: Naast de glijbanen en het spray-park, heeft Splesj ook verschillende zwembaden en een duikbassin met hoge en lage duikplanken. Dit biedt extra zwem- en duikplezier voor bezoekers​.
  5. Speeltuin en Adventure Minigolf: Wanneer de kinderen even genoeg hebben van het water, kunnen ze zich uitleven in de grote speeltuin met onder andere een airtrampoline. Er is ook een Adventure Minigolf baan voor extra vermaak (tegen betaling)​
  6. Horeca: Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij Ons Caat, waar heerlijke menu’s, pizza’s en ijscoupes worden geserveerd. Daarnaast is er een snackbar voor een snelle snack​.

Praktische Informatie

  • Locatie: Waterspeelpark Splesj, Oude Antwerpsepostbaan 81B, 4741 SG Hoeven
  • Openingstijden: Het park is in het zomerseizoen geopend, controleer de actuele openingstijden op de officiële website van Splesj.
  • Toegangsprijzen: De toegangsprijs voor bezoekers vanaf 2 jaar is €15,00. Parkeren kost €4,00 per dag​.

Conclusie

Waterspeelpark Splesj biedt een dag vol avontuur en waterpret voor het hele gezin. Met zijn vele glijbanen, het enorme spray-park en diverse zwembaden is er voor iedereen iets te beleven. Plan je bezoek en ervaar het spektakel van Splesj!

Voor meer informatie en om je bezoek te plannen, ga naar de officiële website van Waterspeelpark Splesj​​

Oude Antwerpsepostbaan 81B, 4741 SG Hoeven
https://www.molecaten.nl/splesj

Waterspeelpark Splesj in Hoeven biedt een fantastische dag vol waterpret, maar er zijn nog veel meer leuke activiteiten in de omgeving binnen een straal van 15 kilometer. Hier zijn enkele aanbevelingen die perfect zijn voor een dagje uit:

Attracties in de Nabije Omgeving

De Biesbosch Verken het prachtige Nationaal Park De Biesbosch, ideaal voor kanoën, kajakken, of een ontspannen boottocht. Ontdek de flora en fauna van dit unieke zoetwatergetijdengebied.
Speelboerderij de Vossenberg Een speelparadijs voor kinderen met boerderijdieren, speeltuinen en leuke activiteiten zoals skelteren en pony rijden. Een fantastische plek voor een gezinsuitje.
Klompenmakerij Den Dekker in Zundert Bezoek deze ambachtelijke klompenmakerij waar je het traditionele vakmanschap van klompen maken kunt ervaren en zelfs een paar unieke klompen kunt kopen​.
Kinderboerderij de Leijhoeve in Breda Een leuke en educatieve boerderij waar kinderen in contact kunnen komen met dieren en meer leren over het boerenleven​.

Delen is leuk!