Zwemparadijs Beach resort de Roompot

Zwemparadijs Beach Resort de roompot in Kamperland is de perfecte bestemming als je op zoek bent voor een dag vol waterpret? Dit zwemparadijs biedt een breed scala aan faciliteiten en activiteiten voor jong en oud, waardoor het een ideale locatie is voor een leuk dagje uit of een ontspannende vakantie.

Bij Zwemparadijs Beach Resort de Roompot in Kamperland is er volop waterplezier te beleven voor jong en oud. Dit zwemparadijs biedt verschillende faciliteiten die garant staan voor een dag vol zwemplezier.

Faciliteiten van het Zwemparadijs, waterpret voor iedereen

Het zwemparadijs beschikt over diverse zwembaden, waaronder een spectaculair golfslagbad dat je het gevoel geeft aan het strand te zijn. Daarnaast is er een snelle, 63 meter lange waterglijbaan die garant staat voor spanning en plezier. Voor de jongste bezoekers is er een speciaal kinderbad met leuke speeltoestellen, waar ze veilig kunnen spetteren en spelen​.

Golfslagbad en Glijbaan Een van de hoogtepunten van het zwemparadijs is het golfslagbad. Hier kunnen bezoekers genieten van de golven die het gevoel van de zee nabootsen. Daarnaast is er een spannende waterglijbaan van maar liefst 63 meter lang, perfect voor de avontuurlijke zwemmers​.

Kinderbad en Buitengedeelte Voor de jongste bezoekers is er een apart kinderbad met leuke speeltoestellen, ideaal voor veilig spetterplezier. Ook is er een buitenbad waar je kunt zwemmen en van de zon kunt genieten op warme dagen​.

Sauna en Ontspanning Na al dat zwemmen kun je heerlijk tot rust komen in de sauna of de relaxruimte. Het saunalandschap van Roompot Beach Resort heeft zowel een 60 graden bio sauna als een 90 graden sauna, een Turks stoombad, en een dompelbad​.

Horeca en Winkels Bij de bar naast het zwembad kun je genieten van lekkere drankjes en snacks. Daarnaast is er een Fashionshop waar je diverse badkleding en accessoires kunt kopen.​ 

Voorzieningen en Toegang

Als gast van Roompot Beach Resort en enkele andere Roompot-parken heb je gratis toegang tot het zwemparadijs. Voor bezoekers van buitenaf zijn dagkaarten beschikbaar bij de ingang van het zwembad. Het zwemparadijs Beach Resort is ontworpen met het comfort en de veiligheid van alle gasten in gedachten, zodat iedereen zorgeloos kan genieten van een dag vol waterplezier​.

Omgeving en Activiteiten

Zwemparadijs Beach Resort ligt in het prachtige Kamperland, een geweldige uitvalsbasis voor verschillende activiteiten in de omgeving. Naast het zwemparadijs kun je genieten van het nabijgelegen strand, watersporten, en de charmante steden in de buurt verkennen. Het resort zelf biedt ook tal van andere faciliteiten zoals minigolf, sportvelden en een kinderspeeltuin, waardoor het een veelzijdige bestemming is voor het hele gezin.

Kom naar Zwemparadijs Roompot Beach Resort en beleef een dag vol avontuur, ontspanning en plezier in het hart van Zeeland!

Sophiaweg 1, 4493 PS Kamperland
roompot.nl

Delen is leuk!