Zwembad Natuurlijk De Loete Haastrecht

Zwembad Natuurlijk De Loete in Haastrecht biedt een unieke zwemervaring in een duurzaam en natuurgezuiverd zwembad. Dit openluchtzwembad is perfect voor een dagje uit met het hele gezin, omgeven door prachtige natuur.

Dit openluchtzwembad, gelegen aan de Bredeweg 2, biedt een unieke zwemervaring dankzij de natuurlijke waterzuivering zonder chloor. Dit betekent dat je kunt genieten van schoon en zacht water, ideaal voor zowel jong als oud.

Activiteiten en Faciliteiten bij Zwembad Natuurlijk De Loete Haastrecht

Voor kinderen is er bij Natuurlijk De Loete van alles te beleven. Het peuterbad, speciaal ingericht voor de jongste bezoekers, is voorzien van een glijbaan en diverse speeltoestellen. Hierdoor kunnen kinderen veilig spelen terwijl ouders ontspannen op de ruime ligweide. Voor de iets oudere kinderen zijn er spannende faciliteiten zoals een grote glijbaan en een duikplank, die voor eindeloos vermaak zorgen.

Daarnaast organiseert het zwembad regelmatig leuke activiteiten en evenementen zoals zwemlessen en de Zwem 4 Daagse. Dit maakt een bezoek aan Natuurlijk De Loete niet alleen leuk maar ook leerzaam voor kinderen​.

Ontspanning voor Iedereen

Naast de kindvriendelijke voorzieningen, biedt Natuurlijk De Loete ook veel voor volwassenen. De ligweide is de perfecte plek om te ontspannen met een boek of te genieten van een picknick. De natuurlijke omgeving draagt bij aan een serene sfeer, waardoor je echt tot rust komt. Bovendien zijn er voldoende schaduwrijke plekken dankzij de recent geplaatste schaduwdoeken, wat vooral op warme zomerdagen een uitkomst is.

Praktische Informatie

Het zwembad is seizoensgebonden geopend, van april tot september, met verschillende openingstijden afhankelijk van het seizoen. De toegangsprijzen zijn redelijk: volwassenen en 65-plussers betalen €6,75, kinderen tussen 2 en 14 jaar €5,50, en peuters hebben gratis toegang.

Adres en Contactgegevens

Zwembad Natuurlijk De Loete
Bredeweg 2
2851 VA Haastrecht
Website: vlisterbaden.nl

Zwembad Natuurlijk De Loete in Haastrecht is een fantastische bestemming voor een dagje uit met het hele gezin. Met zijn kindvriendelijke faciliteiten, milieuvriendelijke waterzuivering en prachtige ligging biedt het voor ieder wat wils. Of je nu komt om te zwemmen, te spelen of gewoon te ontspannen, Natuurlijk De Loete garandeert een geweldige ervaring midden in de natuur.

Delen is leuk!