Openluchtzwembad De Abelen

Op zoek naar een heerlijk dagje uit met het gezin? Openluchtzwembad De Abelen in Swifterbant is de ideale plek om te genieten van de zomerzon en verkoelend waterplezier. Dit zwembad is de perfecte bestemming voor zowel recreatieve zwemmers als fanatieke baantjeszwemmers.

Faciliteiten voor Alle Leeftijden

Wedstrijdbad en Instructiebad Het zwembad beschikt over een 25 meter wedstrijdbad met een diepte van 1,40m tot 2,00m, ideaal voor serieuze zwemmers die hun rondjes willen trekken. Daarnaast is er een ondiep instructiebad met een diepte van 0,40m tot 1,40m, perfect voor kinderen en beginnende zwemmers om veilig te kunnen spelen en leren zwemmen.

Zonneweide en Speelvoorzieningen Na het zwemmen kun je heerlijk ontspannen op de ruime zonneweide. Deze biedt voldoende plek om je handdoek uit te spreiden en te genieten van de zon. Voor de actieve kinderen is er een grote air-trampoline waarop ze naar hartenlust kunnen springen. Regelmatig worden er ook extra activiteiten georganiseerd, zoals een luchtkussen in het water, walk-on-water ballen, en diverse waterspellen zoals Aqua’Joggen, schatduiken, watervolley en touwtrekken​. 

Zwembad De Abelen is bijzonder geschikt voor gezinnen. De verschillende zwembaden en de diverse speelmogelijkheden zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is. Het zwembad biedt een veilige en gezellige omgeving waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen terwijl ouders ontspannen in de zon.

Prijzen en Openingstijden

De toegangsprijzen zijn zeer betaalbaar:

  • Los bezoek: €3,60 per persoon
  • Kinderen van 2 t/m 15 jaar: €3,30 per persoon
  • 65+: €3,40 per persoon

Het zwembad is seizoensgebonden geopend, dus controleer altijd even de actuele openingstijden en eventuele speciale evenementen op de officiële website voordat je je bezoek plant​.

Het Bezoek Een bezoek aan Openluchtzwembad De Abelen is de perfecte manier om quality time door te brengen met familie en vrienden terwijl je geniet van diverse wateractiviteiten en ontspanningsmogelijkheden. Of je nu komt voor de zwembaden, de waterglijbanen, de kindvriendelijke activiteiten of gewoon om te ontspannen, er is voor iedereen iets te beleven. Vergeet niet om zwemkleding en zonnebrandcrème mee te nemen voor een dag vol plezier en ontdekking.

Conclusie Openluchtzwembad De Abelen biedt een unieke en veelzijdige ervaring voor bezoekers van alle leeftijden. Met zijn uitgebreide zwemfaciliteiten, kindvriendelijke activiteiten, spannende waterglijbanen en prachtige ligweide is het de ideale bestemming voor een dag vol plezier en ontspanning. Plan je bezoek vandaag nog en ontdek waarom Openluchtzwembad De Abelen een geliefde plek is voor gezinnen, kinderen en waterratten in Hengelo.

Noordhoren 32, 8255 BD Swifterbant
https://www.optisport.nl/activiteiten/vrijzwemmen-buitenbad/zwembad-de-abelen-swifterbant?plaats=Swifterbant&straal=10

Delen is leuk!