Het De Mirandabad: Zwemplezier voor het Hele Gezin in Amsterdam Zuid

Op zoek naar een perfect dagje uit voor het hele gezin? Het De Mirandabad in Amsterdam Zuid biedt een breed scala aan zwemmogelijkheden, wellnessfaciliteiten en activiteiten, waardoor het de ideale bestemming is voor zowel ontspanning als avontuur. Met binnen- en buitenbaden, een subtropisch golfslagbad en wellnessopties heeft dit populaire zwembad alles in huis om jong en oud te vermaken.

Subtropisch Zwemparadijs: Golfslagbad met Vakantiesfeer

Eén van de grote trekpleisters van Het De Mirandabad is het subtropische golfslagbad. Onder een glazen koepel, omringd door palmbomen, kun je het hele jaar door genieten van een tropische sfeer en golven die je het gevoel geven dat je aan het strand bent. Of het nu zomer of winter is, hier kun je altijd ontspannen in een vakantieachtige setting. Voor gezinnen met kinderen is dit het ideale bad voor urenlang waterplezier.

Binnen- en Buitenbaden: Zwemmen voor Alle Seizoenen

Het zwembad beschikt ook over een 25-meterbad voor de serieuze zwemmers die baantjes willen trekken. Het binnenbad is perfect voor fitnesszwemmers en biedt ruimte om rustig te zwemmen zonder onderbrekingen.

Tijdens de warmere maanden is het buitenbad geopend. Het buitenzwembad beschikt over een duikplank en een peuterbad, zodat ook de jongste bezoekers volop kunnen genieten van hun dagje zwemmen. Het buitenbad is momenteel gesloten voor renovatie, maar zal in 2024 weer open zijn met verbeterde faciliteiten voor nog meer zwemplezier.

Wellnessfaciliteiten: Ontspanning na een Actieve Dag

Naast de zwembaden biedt Het De Mirandabad uitstekende wellnessfaciliteiten voor wie op zoek is naar ontspanning. Geniet van de whirlpools, kruidenbaden, sauna’s en zonnebanken. Deze wellnessopties bieden de perfecte manier om te relaxen na een drukke dag of een intensieve zwemsessie. Of je nu wilt ontspannen na het sporten of gewoon wat tijd voor jezelf wilt, de wellnessruimte biedt rust en comfort.

Zwemlessen en Aquasporten: Beweging voor Iedereen

Het De Mirandabad biedt een breed scala aan zwemlessen voor zowel kinderen als volwassenen. Of je nu wilt leren zwemmen, je techniek wilt verbeteren, of op zoek bent naar een sportieve uitdaging, er zijn lessen voor elk niveau. Daarnaast zijn er aquasporten zoals aquarobics en aquajoggen, waarbij je op een leuke manier aan je conditie kunt werken.

Voor specifieke groepen, zoals zwangere vrouwen en senioren, biedt het zwembad speciale lessen die zijn afgestemd op hun behoeften. Deze lessen combineren beweging met ontspanning en zorgen ervoor dat iedereen op een veilige en verantwoorde manier kan genieten van het water.

Praktische Informatie voor een Bezoek aan Het De Mirandabad

Om je bezoek aan Het De Mirandabad zo aangenaam mogelijk te maken, is het handig om van tevoren wat praktische informatie te weten.

  • Openingstijden:
    Het zwembad is op weekdagen geopend van 07:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur.
  • Locatie:
    Het zwembad is gelegen aan de De Mirandalaan 9, 1079 PA Amsterdam, en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn ook parkeermogelijkheden in de buurt voor bezoekers die met de auto komen.
  • Toegangsprijzen:
    De toegangsprijzen beginnen vanaf €3,40. Voor specifieke tarieven en abonnementen kun je terecht op de officiële website van Het De Mirandabad.

Conclusie: Een Compleet Dagje Uit bij Het De Mirandabad

Of je nu komt voor het subtropische golfslagbad, de uitgebreide wellnessfaciliteiten, of gewoon een paar baantjes wilt trekken in het 25-meterbad, Het De Mirandabad biedt voor iedereen iets. Het is de ideale locatie voor een gezinsuitje, een ontspannende wellnessdag, of een sportieve uitdaging. Plan je bezoek vandaag nog en ontdek zelf waarom Het De Mirandabad een van de populairste zwembaden in Amsterdam is!

Delen is leuk!