Bad en klimpark Hesselingen

Bad en klimpark Hesselingen, een veelzijdige bestemming in Meppel die een perfecte combinatie biedt van waterpret en avontuur voor het hele gezin. Of je nu wilt zwemmen, klimmen, minigolfen of gewoon wilt ontspannen, er is hier voor iedereen iets te beleven.

Zwemfaciliteiten

Binnen- en Buitenbaden

Bad en klimpark Hesselingen beschikt over zowel binnen- als buitenzwembaden, ideaal voor elke weersomstandigheid. Het binnenbad is subtropisch verwarmd en biedt een recreatiebad, een wedstrijdbad en een speciaal Junglebad voor de kleintjes. Voor de echte avonturiers is er de interactieve Mosquito-glijbaan waar je je highscore kunt verbeteren. In de zomermaanden kun je genieten van het buitenbad en de aangrenzende zonneweide.

Aquasporten en Zwemlessen

Naast recreatief zwemmen biedt Bad Hesselingen een breed scala aan aquasporten zoals aquajogging, aquarobic en AquaVitaal, perfect om je conditie te verbeteren en spieren te versterken. Voor de jongste zwemmers zijn er zwemlessen en speciale baby- en peuterzwemlessen​.

Klimpark Hesselingen

Klimavonturen voor Alle Leeftijden

Bad en klimpark Hesselingen is een spannende toevoeging voor degenen die op zoek zijn naar avontuur. Het park biedt gevarieerde parcoursen op hoogtes van 1, 4, 7 en 10 meter. Voor de durfals zijn er uitdagende elementen zoals de vertrouwenssprong en een zipline (tokkelbaan). Het juniorparcours, op een hoogte van 1 meter, is speciaal ontworpen voor kinderen onder de 130 cm, waar ouders naast kunnen meelopen.

Groepsuitjes en Kinderfeestjes

Klimpark Hesselingen is ook ideaal voor groepsuitjes en kinderfeestjes. Diverse arrangementen zijn beschikbaar, zoals het ‘Slingeraap’ en ‘Klimgeit’ pakket, die eten en drinken combineren met klimmen. Er zijn all-in tarieven beschikbaar die toegang geven tot klimmen, zwemmen, spelen en minigolf, wat zorgt voor een dag vol plezier voor een scherpe prijs​. 

Extra Activiteiten

Minigolf en Speeltuin

Naast zwemmen en klimmen, biedt Bad Hesselingen een minigolfbaan met 17 holes en een grote speeltuin waar kinderen kunnen schommelen, klimmen en klauteren. Dit maakt het een perfecte bestemming voor een compleet dagje uit met het hele gezin.​ 

Wellness en Ontspanning

Voor degenen die willen ontspannen, is er een wellnessplein met sauna’s en zonnebanken. Hier kun je heerlijk tot rust komen na een actieve dag in het zwembad of klimpark.

Praktische Informatie

Bad & Klimpark Hesselingen is het hele jaar door geopend, met specifieke seizoensgebonden activiteiten in het klimpark van april tot november. Het zwembad heeft ruime openingstijden en verschillende tariefopties, waaronder meerbadenkaarten en abonnementen. Dagkaarten voor het klimpark kunnen eenvoudig online gereserveerd worden.​ 

Conclusie

Bad & Klimpark Hesselingen biedt een perfecte mix van avontuur en ontspanning voor het hele gezin. Of je nu komt voor het zwemmen, klimmen, minigolfen of gewoon om te spelen, je zult zeker een geweldige tijd hebben. Plan je bezoek vandaag nog en ontdek alle mogelijkheden die deze veelzijdige locatie te bieden heeft.

Voor meer informatie en reserveringen, bezoek de officiële website van Bad & Klimpark Hesselingen.

Badweg 1, 7944 HJ Meppel
www.badhesselingen.nl

Delen is leuk!