Batenstein Buiten

Batenstein Buiten is de perfecte bestemming voor een dag vol plezier en ontspanning in de buitenlucht. Gelegen in Woerden, biedt deze veelzijdige locatie een breed scala aan activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden. Met speeltoestellen, zwemfaciliteiten en veel meer, is Batenstein Buiten de ideale plek voor een gezellig dagje uit met familie en vrienden.

Speeltuin
De speeltuin is een paradijs voor kinderen. Met een groot aantal moderne en veilige speeltoestellen kunnen de kleintjes zich urenlang vermaken. Er zijn verschillende klim- en klautertoestellen, een grote airtrampoline, schommels, een tokkel/kabelbaan, en een levensgroot schaakspel. Dit maakt het park geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden​

Zwembad en Waterpret
Batenstein Buiten beschikt over een prachtig buitenzwembad dat perfect is voor een verfrissende duik op warme dagen. Het zwembad heeft verschillende dieptes, waardoor het geschikt is voor zowel jonge kinderen als volwassenen. Daarnaast zijn er waterglijbanen en een peuterbad, zodat het hele gezin kan genieten van waterpret. Voor degenen die liever ontspannen, zijn er comfortabele ligweides rondom het zwembad.

Midgetgolf
Batenstein Buiten beschikt over een 12-holes midgetgolfbaan. Dit is een leuke activiteit voor het hele gezin. De kosten zijn €5,65 per persoon per rondje​.

Sport en Spel
Voor de sportieve bezoekers zijn er diverse sportfaciliteiten. Er zijn voetbal- en volleybalvelden, evenals tafeltennistafels en een jeu de boules baan. Deze faciliteiten zijn vrij toegankelijk en ideaal voor een actieve dag met vrienden of familie. Organiseer een sporttoernooi of speel gewoon voor de lol – er zijn genoeg mogelijkheden voor beweging en plezier. Het sportplein biedt mogelijkheden voor (aqua)bootcamp, calisthenics, en freerunning. Dit is perfect voor oudere kinderen en volwassenen die actief willen zijn tijdens hun bezoek​

Natuur en Wandelen
De locatie is omgeven door groene natuur, perfect voor een ontspannende wandeling of een fietstocht. Verken de paden en geniet van de rust en schoonheid van de omgeving. Het is een uitstekende gelegenheid om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de frisse lucht en de natuur.

Faciliteiten en Comfort
Batenstein Buiten biedt diverse faciliteiten om je bezoek zo comfortabel mogelijk te maken. Er zijn kleedkamers, douches en toiletten beschikbaar voor bezoekers. Daarnaast is er een horecagelegenheid waar je terecht kunt voor snacks, drankjes en ijsjes. Alles is aanwezig om ervoor te zorgen dat je een zorgeloze en plezierige dag hebt.

Batenstein Buiten biedt een veelzijdige en leuke ervaring voor bezoekers van alle leeftijden. Of je nu wilt spelen, sporten, zwemmen of gewoon wilt ontspannen in de natuur, het is de perfecte bestemming voor een dag vol plezier en ontspanning. Met deze diverse activiteiten in en rondom Batenstein Buiten kun je een hele dag vol plezier en avontuur beleven in Woerden. Of je nu wilt spetteren in het water, midgetgolfen of de natuur verkennen, er is voor ieder wat wils.

Van Helvoortlaan 40, 3443 AP Woerden
www.batensteinbad.nl

Nog enkele hoogtepunten in de omgeving van Batenstein Buiten

  1. De Pretfabriek
    • Voor een leuke indoor activiteit is de Pretfabriek een uitstekende keuze. Dit is een indoor speeltuin die zeer geschikt is voor jonge kinderen, vooral op regenachtige dagen​.
  2. Bezoek aan Woerden
    • Ontdek de historische en culturele bezienswaardigheden van Woerden, zoals het Kasteel van Woerden en de wekelijkse boerenmarkt. Dit biedt een leuke afwisseling van de activiteiten bij Batenstein Buiten​.
  3. Papa’s Pannenkoeken Woerden
    Bij Papa’s Pannenkoeken in Woerden draait alles om lekker eten en speelplezier voor het hele gezin. Geniet van heerlijke pannenkoeken en andere gerechten terwijl kinderen zich vermaken in de indoor speeltuin met een LEGO-muur, knutselspullen, en meer. Het restaurant organiseert ook kinderfeestjes en maandelijkse activiteiten zoals kinderbingo en pubquizzen. Voor een onvergetelijke familiedag kun je hier terecht voor zowel lunch als diner.

Met deze diverse activiteiten in en rondom Batenstein Buiten kun je een hele dag vol plezier en avontuur beleven in Woerden. Of je nu wilt spetteren in het water, midgetgolfen of de natuur verkennen, er is voor ieder wat wils.

Delen is leuk!