Zwembad De Twee Bruggen

Zwembad De Twee Bruggen, gelegen in het prachtige Winterswijk, in de Achterhoek. Dit zwemparadijs biedt een scala aan activiteiten voor het hele gezin, waardoor het de ideale bestemming is voor een dag vol waterpret. Of je nu een vakantiegast bent op het vakantiepark of een daggast, er is voor ieder wat wils.

Faciliteiten voor de Hele Familie

Binnen- en Buitenbaden

Zwembad De Twee Bruggen beschikt over zowel een binnen- als een buitenzwembad, beide verwarmd voor optimaal comfort. Het binnenzwembad is ideaal voor een duik op een regenachtige dag, terwijl het buitenzwembad perfect is voor zonnige zomerdagen. Met een diepte van 1,40 meter in het binnenbad en een 25-meter buitenbad, kunnen zowel beginnende als ervaren zwemmers hier hun hart ophalen.

Glijbanen en Sprayparken

Voor de echte avonturiers zijn er maar liefst vier spectaculaire glijbanen. De binnenbaan heeft een spannende regenboog glijbaan, terwijl buiten de Blits en de Triplet wachten voor een spannende afdaling. Speciaal voor de kleintjes zijn er sprayparken en een ondiep kinderbad van 0,30 meter diep, waar ze veilig kunnen spelen en spetteren​.

Wellness en Ontspanning

Na al die waterpret kunnen ouders heerlijk ontspannen in de wellnessruimte, compleet met privésauna en een solarium. Voor wie nog wat extra energie heeft, is er een fitnessruimte beschikbaar met moderne apparatuur zoals loopbanden, fietsen en crosstrainers​.

Activiteiten voor Kinderen

Speeltuin en Entertainment

Kinderen kunnen hun hart ophalen in de grote speeltuin met schommels, glijbanen en een waterpomp. Tijdens de schoolvakanties en weekends van april tot oktober biedt het park een gevarieerd entertainmentprogramma speciaal voor kinderen, met leuke activiteiten en spellen.

Sport en Spel

Voor de sportieve gezinnen zijn er tal van mogelijkheden. Huur een fiets of een kayak en verken de prachtige natuur van de Achterhoek. Op het park zelf kun je ook een potje bowlen, tennissen of minigolfen. Er is zelfs een pumptrack voor de snelheidsduivels onder ons.

Praktische Informatie

Zwembad De Twee Bruggen is dagelijks geopend van 07:00 tot 21:00 uur. Vakantiegasten hebben gratis toegang tot de zwembaden, terwijl daggasten tegen een tarief van €7,50 per persoon een dagticket kunnen kopen. Kinderen tot en met 2 jaar zwemmen gratis.

Conclusie

Zwembad De Twee Bruggen biedt een perfecte mix van ontspanning en avontuur voor het hele gezin. Of je nu wilt genieten van de diverse zwembaden en glijbanen, ontspannen in de wellnessruimte, of deelnemen aan de vele kinderactiviteiten, er is voor iedereen iets te beleven. Plan je bezoek of vakantie en ontdek zelf de waterpret en ontspanning die dit zwemparadijs te bieden heeft.

Voor meer informatie en boekingen, bezoek de officiële website van De Twee Bruggen.

Meenkmolenweg 21, 7109 AH Winterswijk Miste
https://www.detweebruggen.nl/zwembad-wellness/

Delen is leuk!