Subtropisch Zwembad Marveld: Waterplezier voor het Hele Gezin

Gelegen in het schilderachtige Groenlo, biedt Subtropisch Zwembad Marveld een onvergetelijke waterervaring voor jong en oud. Dit zwembad, onderdeel van het populaire Marveld Recreatiepark, biedt een breed scala aan spannende waterattracties en ontspanningsmogelijkheden, waardoor het de ideale bestemming is voor gezinnen die op zoek zijn naar zowel avontuur als rust.

Waterattracties voor Avonturiers

Voor adrenalinezoekers zijn er volop mogelijkheden om de spanning op te zoeken. Een van de meest populaire glijbanen is de Crazy Cone, een spectaculaire 75 meter lange bandenglijbaan met indrukwekkende lichteffecten. Deze glijbaan zorgt voor een flinke adrenalinestoot bij elke rit en is een absolute must voor wie van snelheid en sensatie houdt.

Daarnaast is er de Wild River, een spannende wildwaterbaan waar bezoekers worden meegesleurd door bochten en versnellingen. Deze waterattractie is perfect voor avontuurlijke zwemmers die op zoek zijn naar een unieke en opwindende ervaring.

Speelplezier voor de Kleintjes

Voor de jongste bezoekers biedt Subtropisch Zwembad Marveld speciale peuter- en kleuterbaden. Deze baden zijn uitgerust met kleine glijbanen en waterattracties die zijn ontworpen voor veilig speelplezier. Kinderen kunnen zich hier volledig uitleven, terwijl ouders met een gerust hart kunnen toekijken.

De zwembaden zijn ondiep en speciaal afgestemd op de behoeften van jonge kinderen, wat het perfect maakt voor gezinnen met peuters en kleuters die hun eerste stappen in het water zetten.

Ontspanning en Wellness

Naast de spannende waterattracties biedt Marveld ook uitstekende faciliteiten voor ontspanning. Na een dag vol actie kun je heerlijk tot rust komen in de hotwhirlpools of genieten van de warmte in de sauna’s. Deze wellnessfaciliteiten zijn ideaal voor volwassenen die even willen ontsnappen aan de drukte en hun lichaam willen laten ontspannen.

Voor de sportievelingen is er een wedstrijdbad, waar je in alle rust baantjes kunt trekken en je conditie op peil kunt houden. Het wedstrijdbad biedt een rustige en serieuze zwembeleving, waardoor het een populaire keuze is voor mensen die tijdens hun vakantie actief willen blijven.

Activiteiten en Beweging

Naast de reguliere zwemattracties biedt Subtropisch Zwembad Marveld ook speciale activiteiten zoals aquajoggen en meer bewegen voor 55-plussers. Deze lessen combineren beweging met muziek en zijn gericht op het verbeteren van de algehele fitheid, terwijl ze ook veel plezier bieden. Deze activiteiten zijn perfect voor bezoekers die op een speelse en gezellige manier in beweging willen blijven.

Voorzieningen voor het Hele Gezin

Marveld Recreatie staat bekend om zijn uitgebreide voorzieningen, waarvan het subtropisch zwembad een van de hoogtepunten is. Gasten van het vakantiepark hebben gratis toegang tot het zwembad, wat een verblijf nog aantrekkelijker maakt. Voor dagjesmensen biedt het zwembad ook de mogelijkheid om losse tickets te kopen.

Naast het zwemmen kun je bij Marveld Recreatie ook genieten van diverse eetgelegenheden. Of je nu zin hebt in een snelle snack na het zwemmen of uitgebreid wilt dineren, er zijn opties voor iedereen. Zo hoef je het park niet te verlaten om te genieten van een heerlijke maaltijd.

Praktische Informatie

Subtropisch Zwembad Marveld is gelegen aan de Elshofweg 6, 7141 DH in Groenlo en is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Er zijn ruime parkeermogelijkheden, waardoor een bezoek met het gezin zeer toegankelijk is.

Openingstijden: Het zwembad is dagelijks geopend van 10:00 tot 22:00 uur, zodat je op elk moment van de dag kunt genieten van waterplezier. Houd er rekening mee dat tijdens vakantieperiodes het zwembad soms uitsluitend toegankelijk is voor parkgasten en inwoners van de gemeente Oost Gelre.

Toegangsprijzen: De toegangsprijzen zijn redelijk geprijsd, met dagkaarten vanaf €4,50 per persoon. Het wordt aanbevolen om vooraf online te reserveren, vooral tijdens drukke periodes zoals vakanties en weekenden.

Conclusie: Een Waterparadijs voor Jong en Oud

Subtropisch Zwembad Marveld biedt een veelzijdige waterervaring die perfect is voor een dagje uit of een langer verblijf. Of je nu op zoek bent naar spanning op de Crazy Cone en de Wild River, ontspanning in de sauna’s en whirlpools, of een veilige en leuke speelomgeving voor je kinderen – Marveld heeft het allemaal. De combinatie van uitgebreide waterattracties, wellnessfaciliteiten en gezinsvriendelijke voorzieningen maakt het de perfecte bestemming voor een onvergetelijke dag vol waterpret.

Plan je bezoek vandaag nog en ontdek waarom zoveel gezinnen keer op keer terugkeren naar dit unieke waterparadijs in Groenlo.

Adres:
Elshofweg 6, 7141 DH Groenlo
Website: www.marveld.nl/zwemmen

Delen is leuk!