Zwembad De Steur

Zwembad De Steur is een modern zwembadcomplex gelegen in Kampen, Overijssel.

Het bruisende hart van sport en ontspanning in De Steur, een ultramoderne faciliteit die niet alleen als zwemparadijs dient, maar ook voor evenementen. Met zijn drie zwembaden, uitgerust met een glijbaan en duikplank, vormt het de perfecte achtergrond voor iedere zwemliefhebber.

Duik in de Perfecte Dag

De Steur onderscheidt zich door zijn commitment aan zwemplezier en -veiligheid, ondersteund door de innovatieve Zed & Sop zwemlesmethode. Speciaal ontworpen om kinderen op een speelse en effectieve manier zwemvaardigheden bij te brengen, draagt bij aan het zelfvertrouwen en plezier hun zwemdiploma’s te behalen. De zwembaden zijn zorgvuldig ontworpen om elke zwemmer, ongeacht leeftijd of vaardigheidsniveau, te accommoderen en te inspireren. Een peuterbad of het sportieve wedstrijdbad met duikplank en glijbaan, elk bad nodigt uit tot ontdekking en plezier.

Na de fysieke inspanning of tijdens het wachten op zwemles, biedt de horecagelegenheid van De Steur een welkome onderbreking.  Heeft een breed assortiment aan versnaperingen. Of het nu gaat om een verfrissend drankje na intensieve baantjes, een warme kop koffie tijdens de zwemles van je kind, of een lichte snack.  Het ontwerp van de ruimte zorgt ervoor dat je, terwijl je geniet van je consumptie, altijd zicht houdt op het zwemgebeuren, zodat je niets hoeft te missen van de waterpret.

De Steur heeft ook aanzienlijke aandacht besteed aan toegankelijkheid en gemak. Het centrum is volledig toegankelijk voor mindervaliden, waardoor iedereen zonder beperking van de faciliteiten kan genieten. Met gratis parkeergelegenheid, is De Steur gemakkelijk toegankelijk voor bezoekers.

De Steur staat als een baken van gemeenschap, sport en welzijn in de regio.  en veilige en stimulerende omgeving voor zwemliefhebbers van alle leeftijden, maar het dient ook als een veelzijdige locatie voor zowel ontspanning als zakelijke evenementen. Met de nadruk op plezier, veiligheid, en gemeenschapsgevoel, belichaamt De Steur de ideale mix van sportieve uitmuntendheid en sociale interactie. Het is een plaats waar herinneringen worden gemaakt, vaardigheden worden ontwikkeld, en gemeenschappen samenkomen.

Burgemeester Berghuisplein 2, 8261 DD Kampen
www.zwembaddesteur.nl

Delen is leuk!