Zwembad It Paradyske

In het pittoreske Kollum, Friesland, vind je Zwembad It Paradyske, een heerlijk openluchtzwembad waar jong en oud volop kunnen genieten van het frisse water en de zomerse zon. Dit zwembad is dé plek om te ontspannen, te sporten en plezier te maken met het hele gezin. Met diverse baden, speelelementen en een gezellige ligweide, biedt It Paradyske alles wat je nodig hebt voor een perfecte dag uit.

Faciliteiten voor alle leeftijden

Zwembad It Paradyske beschikt over drie verschillende baden, zodat er voor iedereen iets te beleven valt:

  • Wedstrijdbad: Dit bad van 25 bij 15 meter is ideaal voor baantjes trekken. Het water is hier heerlijk verfrissend met een constante temperatuur van 20°C. Perfect voor de sportieve zwemmers onder ons!
  • Recreatiebad: Dit bad is ideaal voor gezinnen. Het loopt af van 20 cm naar 1,40 meter diep en heeft verschillende speelelementen waar kinderen zich uren mee kunnen vermaken. De temperatuur van het water is hier ook 20°C, wat het aangenaam maakt om langer te blijven spelen en zwemmen.
  • Peuterbad: Speciaal voor de allerkleinsten is er een peuterbad van 10 bij 5 meter, met een diepte van slechts 20 cm. Hier kunnen de kleintjes veilig spetteren en spelen terwijl de ouders ontspannen toekijken.

Wat is er te doen voor kinderen bij zwembad it Paradyske?

Kinderen zijn de echte VIP’s bij Zwembad It Paradyske. Het recreatiebad is uitgerust met allerlei leuke speelelementen, zoals waterstralen en kleine glijbanen, waar de kleintjes zich helemaal kunnen uitleven. Voor gezinnen met jonge kinderen is het peuterbad de perfecte plek om te beginnen. Hier kunnen de kleintjes veilig spelen in ondiep water, terwijl ouders dichtbij kunnen blijven.

Daarnaast worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, zoals aqua-sportlessen en zwemlessen, waardoor kinderen spelenderwijs kunnen leren zwemmen of hun zwemvaardigheden kunnen verbeteren. En vergeet niet dat er altijd professioneel toezicht is, zodat je met een gerust hart kunt genieten van een dagje uit.

Een dag vol ontspanning

Na al dat zwemmen en spelen, is het heerlijk om even te ontspannen op de ruime ligweide. Hier kun je je handdoek neerleggen, genieten van de zon, en misschien wel een dutje doen onder een boom. De ligweide voelt als een kleine vakantieoase midden in Friesland. En mocht je trek krijgen, dan kun je terecht bij de horecagelegenheid voor een hapje en een drankje. Het buitenterras biedt een prachtig uitzicht over het zwembad, zodat je niets van de actie hoeft te missen.

Openingstijden en tarieven

Zwembad It Paradyske is seizoensgebonden geopend van mei tot september. De openingstijden variëren afhankelijk van het weer, maar meestal kun je hier dagelijks terecht van 07:00 tot 10:00 uur in de ochtend en van 11:00 tot 18:00 uur in de middag tijdens het hoogseizoen (22 juli t/m 1 september). In het voor- en naseizoen zijn de middaguren iets beperkter. Het is handig om de actuele openingstijden op de website te checken voor je vertrekt.

Qua tarieven is It Paradyske zeer betaalbaar. Voor een los recreatief zwembadkaartje betaal je €7,00, terwijl kinderen tot 2 jaar gratis toegang hebben. Er zijn ook voordelige 12-badenkaarten en abonnementen beschikbaar voor de regelmatige bezoekers.

Adres en contactinformatie

Zwembad It Paradyske Badweg 2,
9291 MN Kollum, Friesland
Telefoon: 0511-541522
Website: Optisport Zwembad It Paradyske

Conclusie

Zwembad It Paradyske is de ideale bestemming voor een zomerse dag vol waterplezier. Met faciliteiten voor zowel de sportieve zwemmers als gezinnen met kleine kinderen, biedt het zwembad voor ieder wat wils. De combinatie van diverse zwembaden, een mooie ligweide, en gezellige horecavoorzieningen maakt dit tot een must-visit plek in Friesland. Vergeet niet je zwemkleding mee te nemen en je zonnebrandcrème, want bij It Paradyske voel je je al snel op vakantie!

Kom genieten van een dag vol ontspanning en plezier bij Zwembad It Paradyske!

Badweg 2, 9291 MN Kollum
https://www.optisport.nl/buitenzwembad-it-paradyske-kollum#over-ons

Delen is leuk!