Zwembad De Paasberg

Zwembad De Paasbergen, met zijn zwembaden, glijbanen, peuterbaden en ligweiden biedt het zwembad verfrissing en plezier voor bezoekers van alle leeftijden. Dé ultieme bestemming voor een spetterend dagje uit in de buitenlucht.

Neem plaats op de ligweide, waar zonnige plekken en schaduwrijke hoekjes langs de bosrand wachten om ontdekt te worden. Terwijl de zon je huid streelt, kies je jouw favoriete plekje om te relaxen en te genieten van de natuurlijke omgeving. Of laat de adrenaline stromen terwijl je van de duikplanken springt – zowel een lage als een hoge – en voel de opwinding van de vrije val voordat je het verfrissende water raakt. Maar wacht, er is meer, scheur langs de bochten van de 40-meter lange glijbaan en ervaar een ware stroomversnelling van plezier.

Voor de kleintjes is er een speciaal peuterbad, omringd door schaduwrijke plekken onder enorme parasols, waar ouders en kinderen samen kunnen spelen en ontspannen.

Zwembad De Paasberg een plek voor een dag vol plezier

Ben je klaar voor actie op het droge? Ga dan naar ons springkussen, daag je vrienden uit voor een potje beachvolleybal, of laat je innerlijke avonturier los op onze kabelbaan en pannakooi. En als je trek krijgt, geen zorgen, de horecavoorzieningen bieden verfrissende drankjes, smakelijke ijsjes en ander lekkers, zodat je energie kunt bijtanken tussen het zwemmen en spelen door.

Bezoekers kunnen genieten van zwemmen, spelen en ontspannen in het water, omringd door de groene natuur en zonnige sfeer van het zwembad. Zwembad De Paasberg is de ideale bestemming voor een zomerse dag vol waterpret en ontspanning, waar gasten kunnen genieten van spetteren in het peuterbassin, een spetterende rit van de glijbaan of een gedurfde sprong van de duikplank, gevolgd door een ontspannend momentje op de zonovergoten ligweide om onvergetelijke ervaringen en herinneringen kunnen creëren met vrienden en familie.

Zwembad De Paasberg in Terborg, Gelderland, is een ideale plek voor een gezellig dagje uit met kinderen, dankzij het verwarmde binnenbad waar kinderen veilig kunnen spelen en zwemmen. Het zwembad biedt regelmatig zwemlessen en spelmiddagen, waardoor kinderen op een speelse manier kunnen leren zwemmen. Daarnaast zijn er speciale kindermiddagen met allerlei wateractiviteiten, wat het extra leuk maakt voor jonge bezoekers. De vriendelijke sfeer en het overzichtelijke formaat van het zwembad zorgen ervoor dat ouders zich op hun gemak voelen terwijl de kinderen plezier hebben.

Adres: Terborgseveld 79, 7064 AN Silvolde
Website

Delen is leuk!