Zwembad De Aarweide

Zwembad De Aarweide is een openluchtzwembad gelegen in het prachtige Nieuwveen, in het groene hart van Nederland. Dit zwembad biedt een scala aan faciliteiten en activiteiten die perfect zijn voor een dag vol plezier en ontspanning voor alle leeftijden.

Faciliteiten en Attracties

1. Diverse Zwembaden Zwembad De Aarweide beschikt over drie verschillende bassins:

  • Wedstrijdbad: Een 25-meterbad ideaal voor baantjes trekken en duiken, met een springkuil en duikplanken van 1 en 3 meter.
  • Recreatiebad: Voorzien van een grote glijbaan, een waterparaplu, een bruisbank en een waterkanon. Perfect voor gezinnen die willen genieten van speelse wateractiviteiten.
  • Peuterbad: Speciaal ontworpen voor de jongste bezoekers, met veilige speelvoorzieningen en een aparte zonneweide​.

2. Grote Zonneweide De grote zonneweide biedt volop ruimte om te ontspannen en te genieten van de zon. Hier kunnen bezoekers picknicken, een boek lezen of gewoon genieten van het uitzicht op het zwembad. Voor de oudere jeugd zijn er ook een voet- en volleybalveld, evenals twee springkussens​.

3. Glijbaan en Springkussens De glijbaan is een populaire attractie, eindigend in een apart bassin voor extra veiligheid. Daarnaast zijn er springkussens die voor veel plezier zorgen bij zowel jongere als oudere kinderen​.

4. Kiosk en Horeca Bij de kiosk kunnen bezoekers snacks, ijs, en drankjes kopen. Op warme dagen is de kiosk geopend en biedt het een scala aan verfrissende lekkernijen. Bij het kassagebouw kunnen bezoekers ook koffie, thee of chocolademelk krijgen, en is er een magnetron beschikbaar voor het opwarmen van babyflesjes.

Activiteiten en Evenementen

Zwemvierdaagse Zwembad De Aarweide organiseert jaarlijks de zwemvierdaagse, een evenement waar zwemmers vier dagen achter elkaar een bepaalde afstand moeten zwemmen. Dit evenement trekt veel deelnemers en zorgt voor een gezellige sfeer in het zwembad.

Aquasport Voor degenen die van een sportieve uitdaging houden, biedt het zwembad ook aquasportlessen. Deze lessen zijn een leuke en effectieve manier om fit te blijven en worden regelmatig aangeboden gedurende het seizoen.

Openingstijden en Prijzen

Zwembad De Aarweide is geopend van eind april tot begin september. De openingstijden zijn als volgt:

  • Maandag: 07:00 – 20:00 uur
  • Dinsdag: 08:00 – 20:00 uur
  • Woensdag: 07:00 – 20:00 uur
  • Donderdag: 08:00 – 20:00 uur
  • Vrijdag: 07:00 – 20:00 uur
  • Zaterdag, Zondag & feestdagen: 12:00 – 18:00 uur​

De toegangsprijzen zijn als volgt:

  • Los ticket: €5,50 per persoon
  • Kinderen tot één jaar: Gratis
  • Abonnementen: Verkrijgbaar voor frequente bezoekers, met speciale tarieven voor gezinnen en individuele bezoekers​.

Adres en Contactgegevens

Zwembad De Aarweide
Schilkerweg 21
2441EX Nieuwveen
Telefoon: 0172-602516
Website: Zwembad Aarweide

Zwembad De Aarweide is een fantastische bestemming voor een dagje uit met het hele gezin. Met zijn uitgebreide faciliteiten, kindvriendelijke voorzieningen en prachtige locatie in de natuur, biedt het zwembad een perfecte mix van ontspanning en plezier. Of je nu wilt zwemmen, spelen of gewoon wilt genieten van de zon op de zonneweide, Zwembad De Aarweide heeft voor ieder wat wils. Plan je bezoek vandaag nog en ontdek zelf waarom dit zwembad zo populair is bij zowel lokale bewoners als toeristen!

Schilkerweg 21 2441EX Nieuwveen

https://www.zwembadaarweide.nl/

Delen is leuk!