Bij de Neut

Voor pizza, pasta & pannenkoeken

Bij De Neut is een veelzijdige en gastvrije plek waar zowel jong als oud volop kan genieten. Gelegen in het hart van de gezellige omgeving, biedt deze locatie een uitgebreid scala aan activiteiten en faciliteiten die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van alle gasten te voldoen.

Voor kinderen is De Neut een waar paradijs. Met een speelboot, klim- en klauterfaciliteiten, en zelfs een filmruimte, is er altijd iets om hun nieuwsgierigheid en energie te kanaliseren. De binnenspeeltuin is voor kinderen tot 12 jaar, waar ze vrij kunnen spelen en sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen in een veilige omgeving.

Speciaal voor de allerjongsten tot 3 jaar is er een theater en voor de iets oudere kleintjes tot 6 jaar een speelboot, zodat ook zij hun eigen plek hebben om te verkennen en plezier te hebben.

De ideale plek voor ouders en kinderen

Ouders kunnen ontspannen wetende dat hun kinderen zich vermaken en goed verzorgd worden. De Neut begrijpt de behoeften van jonge gezinnen en biedt praktische voorzieningen zoals een magnetron voor het opwarmen van babyvoeding, Tripp Trapp-stoelen en stoelverkleiners, en slabbetjes. Op beide toiletruimtes faciliteiten om baby’s te verschonen, en mocht er toch een ongelukje gebeuren, dan staan de medewerkers klaar met een leenbroekje.

De sfeer bij De Neut is warm en gastvrij, perfect voor familie-uitjes en sociale bijeenkomsten. Het is niet alleen een plek om te spelen, maar ook om te ontmoeten, te ontspannen en herinneringen te creëren. De combinatie van uitstekende faciliteiten, aandacht voor detail en een kindvriendelijke omgeving maakt De Neut tot een favoriete bestemming voor gezinnen in de regio.

Of je nu komt voor de heerlijke pizza’s, pannenkoeken of pasta, of voor de levendige speelomgeving, De Neut biedt een ervaring die zowel kinderen als volwassenen zal bekoren. Het is een klein maar fijn juweeltje waar iedereen zich thuis kan voelen en waar elk bezoek een speciale gelegenheid word.

Dorpstraat 8
5563BD
Westerhoven

Delen is leuk!