Speeltuinvereniging Het Havenkwartier

Bij Speeltuinvereniging Het Havenkwartier in Zaandam staat plezier voor jong en oud centraal. Deze actieve buurt- en speeltuinvereniging organiseert tal van leuke activiteiten en evenementen voor kinderen, waardoor het een ideale plek is voor gezinnen om samen tijd door te brengen.

Wat is er te doen voor kinderen bij Speeltuinvereniging Het Havenkwartier?

Spel en Ontspanning:

De speeltuin biedt een scala aan speeltoestellen die geschikt zijn voor kinderen van verschillende leeftijden. Van schommels en glijbanen tot klimrekken en wipwapjes, er is voor ieder wat wils. Kinderen kunnen hun energie kwijt en nieuwe vriendjes maken terwijl ze spelen in een veilige omgeving.

Activiteiten en Evenementen:

Naast de dagelijkse speelmogelijkheden organiseert Het Havenkwartier regelmatig activiteiten zoals knutselmiddagen, sportdagen en speurtochten. Deze evenementen zijn speciaal ontworpen om kinderen actief en betrokken te houden, en bieden ook een geweldige gelegenheid voor ouders om andere buurtbewoners te ontmoeten en te socializen.

Kinderfeestjes:

Voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje kun je ook bij Het Havenkwartier terecht. De speeltuin biedt speciale arrangementen voor kinderfeestjes, inclusief gebruik van de speeltuin en soms extra activiteiten zoals een schmink- of ballonnenclown. Dit maakt het plannen van een feestje niet alleen gemakkelijk, maar ook heel leuk voor de jarige en zijn of haar vriendjes.

Praktische Informatie:

  • Locatie: Havenstraat 71, Zaandam
  • Openingstijden: alle dagen van 08.00 tot 20.00

Speeltuinvereniging Het Havenkwartier is een plek waar kinderen veilig kunnen spelen en ouders even kunnen ontspannen. Of je nu komt voor een gezellig middagje spelen of een speciaal evenement, er is altijd iets te beleven in Het Havenkwartier. Plan je bezoek en ontdek waarom dit een favoriete bestemming is voor gezinnen in Zaandam!

Meer informatie en de laatste updates over activiteiten vind je op de officiële website van Het Havenkwartier.

Havenstraat 71, 1506 PK Zaandam
BuurtEnSpeeltuinverenigingHetHavenkwartier

Delen is leuk!