Restaurant en Spelerij De Witte Wieven

Diep in het betoverende bos van Zwiep, waar de mist ’s avonds als een sluier over de paden hangt, ligt Restaurant en Spelerij de Witte Wieven. Theo en Miranda Blaauw, de hartelijke eigenaren, verwelkomen je in hun magische oase waar avontuur en gezelligheid hand in hand gaan.

Een uniek en eigenzinnig verhaal over Restaurant en Spelerij de Witte Wieven

Stap binnen voor een betoverende ervaring. Begin je dag met een geurige kop koffie vergezeld van een Zwiepse bolus, een lokale lekkernij waarvan het recept al generaties lang in de regio wordt gekoesterd. Voor de kleintjes is er een speelparadijs met een overdekte zandbak, boerderijdieren om te knuffelen, en een speelhuisje dat wacht om ontdekt te worden.

Aarde, Water, Vuur en Lucht en de Geest

Maar de echte magie begint wanneer de avond valt. Sluit aan bij de legendarische Witte Wieven tocht, een avontuurlijke reis door het bos onder leiding van een meesterverteller. Hij neemt je mee naar de tijd waarin de witte wieven, mystieke verschijningen, het bos onveilig maakten met hun betoverende aanwezigheid. Luister goed naar zijn verhalen, want wie weet vang je een glimp op van deze geheimzinnige figuren tussen de bomen.

De tocht is niet alleen voor durfals; het is een unieke ervaring voor groepen vanaf 10 personen, perfect voor bedrijfsfeesten, familie-uitjes of zelfs schoolkampen. Voor de avonturiers onder ons biedt Restaurant en Spelerij de Witte Wieven ook diners aan in combinatie met de jachthut, waar je na je avontuur kunt genieten van een smakelijk buffet of een verzorgd diner.

Dromen kun je wensen of gaan leven. Je voelt je thuis daar waar je wordt begrepen.

Theo en Miranda hebben in 2017 dit bijzondere plekje overgenomen, en sindsdien hebben ze het omgetoverd tot een warme thuis voor iedereen die op zoek is naar een beetje magie. Of je nu komt voor de heerlijke gerechten met spannende namen of voor de onvergetelijke avonturen in het betoverde bos, één ding is zeker: bij Restaurant en Spelerij de Witte Wieven creëer je herinneringen die net zo betoverend zijn als de legendes zelf.

Zwiepseweg 157, 7241 PT Lochem
www.dewittewieven.nl

Delen is leuk!