Op de Brusse

Op de Brusse, gelegen in De Heurne, biedt een kleinschalig boerderijrestaurant met een warme en huiselijke sfeer. Eigenaren Diana en Hans zorgen ervoor dat elke gast zich thuis voelt, of je nu komt voor een diner, kookworkshop of een overnachting in de Bed & Breakfast.

Wat is er te doen?

Boerderijrestaurant Het restaurant serveert een verrassingsmenu van vier gangen dat regelmatig wisselt. Gasten beginnen met een welkomstdrankje en huisgemaakt brood, gevolgd door een keuze tussen vis of vlees voor het hoofdgerecht. Er wordt altijd rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren zoals vegetarische, veganistische en dieetwensen.

Kookworkshops Voor een unieke ervaring kun je deelnemen aan een kookworkshop. Samen met familie, vrienden of collega’s kook je ambachtelijke gerechten met pure, seizoensgebonden ingrediënten. Het is een perfecte activiteit voor teambuilding, verjaardagen of gewoon een gezellige dag uit.

Bed & Breakfast Wil je langer genieten van de prachtige omgeving? Boek een overnachting in de chalet van Op de Brusse. Deze romantische en avontuurlijke accommodatie biedt een perfecte uitvalsbasis om de Achterhoek te verkennen.

Evenementen en Vergaderingen Op de Brusse is ook beschikbaar voor zakelijke bijeenkomsten, verjaardagen, bruiloften en andere evenementen. Met flexibele arrangementen en een persoonlijke benadering zorgen Diana en Hans ervoor dat elk evenement naar wens wordt verzorgd.

Praktische Informatie

  • Locatie: Brussendijk 4, 7095 BD De Heurne
  • Openingstijden: Het restaurant is van oktober t/m maart alleen op reservering geopend. Brunch en High Tea zijn mogelijk op zondag, eveneens op reservering.
  • Contact: Voor reserveringen en meer informatie kun je bellen naar 06-22913356 of e-mailen naar [email protected].

Plan je bezoek aan Op de Brusse en geniet van een unieke en persoonlijke ervaring in het hart van de Achterhoek. Voor meer informatie en om te reserveren, bezoek de officiële website van Op de Brusse.

Delen is leuk!