De Lunterse Boer

De Lunterse Boer, gelegen in Lunteren, is de ideale plek voor een ontspannen verblijf midden in de natuur. Dit veelzijdige hotel, restaurant en vergadercentrum biedt tal van faciliteiten en arrangementen die zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Restaurant

Gastronomische Gerechten:

  • Het restaurant van De Lunterse Boer staat bekend om zijn verfijnde gerechten bereid met lokale en seizoensgebonden producten. Het menu biedt een breed scala aan opties, waaronder lunch, diner, high tea en high wine​.​​ 

Menu’s en Specialiteiten:

  • Geniet van gerechten zoals burrata met truffel en huis gedroogde tomaat, runder sukade steak met jus van zwarte knoflook, en verrassingsmenu’s van de chef. Voor vegetariërs en mensen met allergieën zijn er diverse opties beschikbaar.​ 

Hotel

Comfortabele Kamers:

  • De Lunterse Boer beschikt over achttien kamers, elk met een eigen terras of balkon en uitzicht op het groen. De kamers variëren van classic tot deluxe en junior suites, allemaal voorzien van moderne faciliteiten voor een comfortabel verblijf​.

Arrangementen:

  • Kies uit verschillende arrangementen zoals culinaire weekends, wandelarrangementen en romantische uitjes om je verblijf extra speciaal te maken.

Vergadercentrum

Inspirerende Vergaderlocaties:

  • De Lunterse Boer biedt vijf vergaderruimtes, allemaal uitgerust met moderne faciliteiten en deuren die direct naar buiten leiden. Dit maakt het de perfecte plek voor zakelijke bijeenkomsten, teamuitjes en trainingen.

Op maat gemaakte Arrangementen:

  • Voor vergaderingen en evenementen zijn er diverse arrangementen beschikbaar die kunnen worden aangepast aan specifieke wensen en behoeften. Dit zorgt voor een succesvolle en inspirerende bijeenkomst.

Activiteiten en Omgeving

Prachtige Natuur:

  • Gelegen in het hart van de Veluwe, biedt De Lunterse Boer toegang tot prachtige natuurgebieden, ideaal voor wandelingen en fietstochten. Bezoek het nabijgelegen Pinetum, een uniek bos met een verzameling bijzondere naaldbomen, of neem een duik in het bosbad.

Speciale Evenementen:

  • De Lunterse Boer organiseert regelmatig speciale avonden en evenementen, zoals bourgondische wildavonden en feestdagen specials. Bekijk de agenda op hun website voor de laatste evenementen.

Conclusie

De Lunterse Boer biedt een perfecte combinatie van luxe, comfort en natuur. Of je nu komt voor een culinaire ervaring, een ontspannend verblijf of een zakelijke bijeenkomst, dit prachtige hotel en restaurant op de Veluwe zal je zeker niet teleurstellen. Plan je bezoek vandaag nog en ervaar het zelf!

Voor meer informatie en reserveringen, bezoek de officiële website van De Lunterse Boer.

Boslaan 87, 6741 KD Lunteren
www.lunterseboer.nl

Delen is leuk!