Race Mania

Race Mania Ruurlo, gelegen in het hart van de Achterhoek, is het grootste Slot Car Racing centrum van Europa. Dit unieke racecentrum biedt een spannende en nostalgische race-ervaring voor jong en oud, en is perfect voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en andere groepsactiviteiten.

Wat is Race Mania?

Race Mania is een innovatief racecentrum waar elektrisch aangedreven modelauto’s over speciaal ontworpen racebanen racen. De grote zaal van Gastronomie De Luifel is omgetoverd tot een speelhal met acht racebanen, waarop maximaal 32 mensen tegelijk kunnen racen. De rondetijden worden bijgehouden op displays rondom de banen, waardoor de competitie extra spannend wordt​.

Activiteiten en Arrangementen

Er verschillende arrangementen beschikbaar die zorgen voor een complete race-ervaring. Voor wie wil racen en genieten van een maaltijd zijn er arrangementen zoals ‘Monza’, ‘Zandvoort’ en ‘Monte Carlo’, die variëren van lunchbuffetten tot driegangenmenu’s en onbeperkt drinken.

Voor kinderen is er het speciale ‘Kids Race Party’ arrangement. Kinderen van 8 tot 12 jaar leren hoe ze de auto’s vloeiend over de banen kunnen laten rijden en racen vervolgens tegen elkaar. Het feestje wordt afgesloten met frietjes en een snack bij De Luifel​.

Eten en Drinken

Tijdens het racen kun je genieten van diverse culinaire opties. Gastronomie De Luifel verzorgt uitgebreide buffetten en drankarrangementen die perfect passen bij een dagje racen. Van luxe buffetten tot stamppottenbuffetten, er is voor ieder wat wils​.

Vergaderen en Teambuilding

Naast recreatieve activiteiten biedt Race Mania ook mogelijkheden voor vergaderingen en teambuilding. Combineer een zakelijke bijeenkomst met een spannende race-ervaring om het teamgevoel te versterken. Er zijn speciale arrangementen die vergaderen en racen combineren, waardoor werk en ontspanning naadloos in elkaar overgaan.

Praktische Informatie

Race Mania is eenvoudig te bereiken en biedt voldoende parkeergelegenheid. Voor actuele prijzen en het reserveren van arrangementen kun je terecht op de officiële website. Of je nu komt voor een kinderfeestje, een bedrijfsuitje of gewoon een dag vol plezier, Race Mania biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Plan je volgende uitje naar Race Mania Ruurlo en ontdek de spanning en sensatie van Slot Car Racing!

Dorpsstraat 11, 7261 AT Ruurlo
http://www.racemania.nl/

Delen is leuk!