The Nature Game Drenthe

The Nature Game neemt je mee op een betoverende reis door de natuurlijke pracht van Nationaal Park Dwingelderveld. Dit magische tabletavontuur onthult geheimen die normaal verborgen blijven voor wandelaars. Volg de schatkaart en laat het kompas je leiden langs filmpjes, raadsels en interactieve spellen, exclusief ontworpen voor deze unieke locatie.

Geschikt voor het hele gezin, educatief voor scholen, en zelfs voor natuurliefhebbers die nieuwe verrassingen ontdekken. Vanaf 8 jaar (vanaf 6 jaar met begeleiding in De Hoge Veluwe).

” Ervaar met The Nature Game Drenthe een onvergetelijke wandeling vol natuur, geschiedenis en mysterie, perfect afgestemd op kinderen vanaf 8 jaar “

Maak een tijdreis met De Koets van Kibbelhoek en verken een tocht van ongeveer 2,5 km die zo’n 2 uur duurt. Huur snel een tablet voor 19,50 euro per stuk en ervaar het adembenemende landschap van Nationaal Park Dwingelderveld. Wandel tussen de schapen, luister naar het getokkel van spechten, en ontdek de betoverende heidevelden en vennetjes.

The Nature Game biedt echt een unieke manier om de natuur, dieren, geschiedenis, mysteries, sagen en legenden van de locatie te leren en te ervaren. Door niet alleen het verhaal van de natuur te vertellen, maar ook andere verhalen, wordt de ervaring specifiek voor deze plek gemaakt. Voor kinderen is het een onvergetelijke en educatieve belevenis, waarbij ze actief betrokken worden en geboeid raken door het spannende verhaal.

The Nature Game Drenthe maakt gebruik van de nieuwste digitale technieken, waaronder Virtual Reality, die perfect aansluiten bij de belevingswereld van kinderen.

Ontmoet de mysterieuze witte wieven tussen de jeneverbesstruiken, maar wees gewaarschuwd: niets is wat het lijkt. Ontdek jij de geheimzinnige karrensporen die dwars door het bos en de heide lopen? Mis deze avontuurlijke en leerzame ervaring niet!

Oude postweg 8, 9417 TG Spier
vanaf van der valk spier. 
www.thenaturegame.nl

Delen is leuk!