Recreatiegebied Heerderstrand

Het Heerderstrand, gelegen in het hart van de Veluwe nabij Heerde, is een betoverend recreatiegebied dat perfect is voor een dagje uit met het hele gezin. Ontstaan door zandwinning voor de aanleg van de A50, is het nu een populaire zwemplek en natuurrecreatiegebied omringd door de gemeentebossen van Heerde.

Een Dag Vol Plezier en Ontspanning met Activiteiten en Bezienswaardigheden bij Recreatiegebied Heerderstrand.

Verken de lusvormige wandelroute van 2,6 km rondom het meertje, langs het strand en door de bossen. Deze gemakkelijke route, ideaal voor vogels kijken, trailrunnen en wandelen, duurt gemiddeld 39 minuten. Hoewel het een populaire route is, kun je nog steeds genieten van de rust op rustigere momenten van de dag. Mis het imposante kunstwerk “De Ontmoeting” niet, een must-see wanneer je dit recreatiegebied bezoekt.

Voor een actieve toevoeging aan je dag kun je terecht bij Pitch & Putt Golf bij Paviljoen Bij ’t Strand. Dit leuke golfspel is geschikt voor jong en oud en zorgt voor een plezierige afwisseling.

Strand en Zwemplezier

Het prachtige zandstrand en het schone zwemwater nodigen uit tot veel waterplezier. Kinderen vermaken zich uitstekend op het strand en bij de vele speeltoestellen, terwijl de ruime ligweiden perfect zijn om te ontspannen en van de zon te genieten.

Bij de kiosk kun je terecht voor lekkere versnaperingen. Het recreatiegebied beschikt ook over veel parkeerplaatsen dichtbij de afrit van de A50, wat het gemakkelijk bereikbaar maakt voor duizenden bezoekers op warme dagen.

Toegang en Openingstijden

Recreatiegebied Heerderstrand is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het gebied is gratis, maar als je met de auto komt, betaal je parkeergeld.

Omgeven door naaldbomen en voorzien van uitgestrekte stranden en ligweiden, is Heerderstrand een lust voor het oog en de perfecte plek voor een ontspannen stranddag. Wil je jouw dag actiever maken? Combineer je stranddag dan met een heerlijke wandeling door het Veluwse landschap of speel een potje Pitch & Putt Golf.

Kom en beleef een onvergetelijke dag bij Heerderstrand, waar ontspanning, natuur en plezier samenkomen voor een perfecte uitje!

Ossenbergweg 1, 8181 MZ Heerde
www.heerderstrand.nl

Delen is leuk!