Stakenberg

Gelegen in het hart van de Veluwe, net buiten Elspeet, biedt Veluwe Hotel Stakenberg een perfecte mix van ontspanning en avontuur. Dit charmante hotel, gelegen op Landgoed Stakenberg, is de ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie in de natuur.

Overnachtingsmogelijkheden

Het hotel beschikt over 35 comfortabele kamers en een luxe bruidssuite, verdeeld over twee verdiepingen. Hoewel er geen lift is, zijn de kamers op de eerste verdieping eenvoudig bereikbaar via een trap. Voor wie op zoek is naar meer privacy, zijn er ook prachtige vrijstaande bungalows beschikbaar op het landgoed​.

Faciliteiten en Activiteiten

Gasten kunnen genieten van tal van faciliteiten, waaronder een gezellige Grand Café de Stakenberg, een bar genaamd ’t Vossenhol en diverse recreatieve mogelijkheden zoals biljart en darts. Voor de kinderen is er een speeltuin beschikbaar​.

Het hotel biedt ook fietsverhuur, zowel gewone als elektrische fietsen, zodat je de prachtige omgeving op je gemak kunt verkennen. De Veluwe staat bekend om zijn uitgestrekte bossen en heidevelden, waar je wilde dieren zoals wilde zwijnen en herten kunt spotten tijdens wandel- of fietstochten​.

Eten en Drinken

In het hotel kun je genieten van een uitgebreid Veluws ontbijt, lunch en diner in het restaurant. Het ontbijt omvat een breed scala aan lokale producten, zoals Veluwse broden, roerei, spek, diverse vleeswaren en kazen, vers fruit, en nog veel meer.

Bruiloften en Evenementen

Landgoed Stakenberg is ook een populaire locatie voor bruiloften en zakelijke evenementen. Met zijn idyllische omgeving biedt het de perfecte achtergrond voor een romantische ceremonie of een inspirerende zakelijke bijeenkomst​.

Praktische Informatie

Veluwe Hotel Stakenberg biedt voldoende gratis parkeergelegenheid en heeft onlangs een laadpaal voor elektrische auto’s geïnstalleerd. Huisdieren zijn welkom in sommige kamers en op het terras van het restaurant, maar niet binnen​.

Voor meer informatie en om je verblijf te boeken, bezoek de officiële website van Veluwe Hotel Stakenberg​.

Kom en geniet van de rust en schoonheid van de Veluwe bij Veluwe Hotel Stakenberg, waar natuur en comfort hand in hand gaan voor een onvergetelijke ervaring!

Stakenberg 86 8075 RH Elspeet
https://www.stakenberg.nl/

Delen is leuk!