Gouwestrand

Bent u op zoek naar een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van verrukkelijk eten en drinken? Gouwestrand in Gouda biedt de perfecte combinatie van rust, lekker eten en entertainment. Dit unieke paviljoen, gelegen aan de Gouderaksedijk, is dé plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en jezelf te laten verwennen.

Culinaire Verwennerij

Bij Gouwestrand kunt u genieten van een uitgebreide menukaart met gerechten die zijn bereid met lokale, eerlijke en duurzame ingrediënten. Proef bijvoorbeeld de watermeloensalade met vegan feta, de homemade pulled pork burger, of de flammkuchen met huisgerookte zalm. Voor de kleintjes zijn er speciale kindergerechten zoals pasta en frites met een snack naar keuze.

Live Entertainment

Naast culinaire hoogstandjes is ook regelmatig live entertainment. Geniet van de zwoele klanken van jazz, de opzwepende ritmes van popmuziek, of de bekende hits van coverbands tijdens Gouwestrand Live. Deze avonden combineren heerlijke gerechten met onvergetelijke optredens, waardoor het een perfecte avond uit is voor muziekliefhebbers​. (

Perfecte Locatie voor Evenementen

Gouwestrand is niet alleen ideaal voor een gezellig diner, maar ook voor verschillende evenementen en feesten. Of u nu een verjaardagsfeest, een bedrijfsuitje of zelfs een bruiloft plant, het team van Gouwestrand staat klaar om uw evenement tot een succes te maken​.

Praktische Informatie

Geopend van dinsdag tot en met zondag en biedt gratis parkeergelegenheid voor bezoekers. Het paviljoen is gemakkelijk bereikbaar en biedt een industriële ambiance midden in het Groene Hart. Voor actuele openingstijden en reserveringen kunt u terecht op de officiële website van Gouwestrand​.

Conclusie

Gouwestrand in Gouda is de ideale plek voor iedereen die houdt van lekker eten, ontspanning en goede muziek. Met een uitgebreid menu, regelmatig live entertainment en een prachtige locatie aan het stadsstrand, biedt Gouwestrand voor ieder wat wils. Plan uw bezoek en geniet van een onvergetelijke ervaring bij Gouwestrand!

Kom langs en ontdek de perfecte plek voor een heerlijk dagje uit in Gouda. Voor meer informatie en reserveringen, bezoek de officiële website van Gouwestrand. Tot snel!

Gouderaksedijk 36, 2808 NG Gouda
www.rederijvrijheid.nl

Delen is leuk!