Pannenkoekerie ’t Veldhuis

Gelegen in het prachtige Groene Hart van Nederland, is Pannenkoekerie ’t Veldhuis de perfecte plek voor een heerlijk en ontspannen uitje met het hele gezin. Of je nu zin hebt in een klassieke pannenkoek of een van de vele andere gerechten op het menu, ’t Veldhuis biedt voor elk wat wils.

Heerlijk Eten in een Prachtige Omgeving

Bij Pannenkoekerie ’t Veldhuis kun je genieten van een brede selectie aan pannenkoeken, bereid volgens een traditioneel Nederlands recept. Naast pannenkoeken zijn er ook andere smakelijke opties beschikbaar, zodat er voor iedereen iets lekkers te vinden is. Het restaurant beschikt over een groot, deels overdekt terras gericht op het zuiden, ideaal om van het voorjaarszonnetje te genieten​.

Speelplezier voor Kinderen

Voor de kleintjes is er genoeg te beleven.’t Veldhuis heeft een ruime speelweide en een mini-kinderboerderij waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en dieren kunnen ontmoeten. Dit maakt het de perfecte locatie voor een ontspannen familiedag.

Geschikt voor Groepen en Feesten

Of je nu een verjaardag, bedrijfsfeest of een ander evenement wilt vieren, Pannenkoekerie ’t Veldhuis biedt uitstekende faciliteiten voor groepen. De gezellige en gemoedelijke sfeer maakt het een ideale plek voor zowel kleine als grote gezelschappen.

Praktische Informatie Pannenkoekerie ’t Veldhuis

’t Veldhuis is gelegen aan de Noordzijde 96 in Bodegraven en is gemakkelijk bereikbaar. Voor meer informatie over het menu, de openingstijden en om een tafel te reserveren, kun je terecht op de.

Plan je volgende bezoek aan Pannenkoekerie ’t Veldhuis en geniet van een heerlijke maaltijd in een prachtige omgeving vlakbij Reeuwijk, Gouda en Woerden. Met uitstekende faciliteiten voor kinderen en groepen is het de perfecte bestemming voor een gezellig dagje uit.

Noordzijde 96, 2411 RD Bodegraven
http://pannenkoekerie-tveldhuis.nl/

Delen is leuk!