Robacher’s Watermolen

Landgoed Robacher’s Watermolen, gelegen in het pittoreske Hauwert in West-Friesland, is een unieke en sfeervolle locatie voor bruiloften, feesten, zakelijke bijeenkomsten en meer. Met zijn rijke historie en prachtige omgeving biedt dit landgoed de ideale setting voor elke speciale gelegenheid.

Faciliteiten en Mogelijkheden

Robacher’s Watermolen is veel meer dan alleen een trouwlocatie. Het landgoed beschikt over verschillende binnen- en buitenruimtes die geschikt zijn voor een breed scala aan evenementen. De karakteristieke watermolen en de zorgvuldig onderhouden tuinen met niveauverschillen creëren een betoverende sfeer voor elke bijeenkomst​.

Voor bruiloften biedt het landgoed alles wat je nodig hebt op één locatie, van de ceremonie tot de receptie en het feest. Het team van de Watermolen zorgt ervoor dat alles perfect verloopt, terwijl je ook de vrijheid hebt om je persoonlijke touch aan de dag toe te voegen​.

Eten en Drinken

Het restaurant van Robacher’s , bekend om zijn sfeervolle ambiance, biedt verschillende culinaire mogelijkheden. Van BBQ’s en buffetten tot meer formele drie- of viergangendiners, de opties zijn eindeloos. Het restaurant is tijdens de zomermaanden gesloten vanwege de vele bruiloften en feesten, maar heropent in oktober voor reguliere diners en speciale thema-avonden​.

Zakelijke Evenementen

Voor zakelijke bijeenkomsten biedt Robacher’s Watermolen diverse vergaderarrangementen en vergaderzalen. Of het nu gaat om een intieme vergadering of een groot bedrijfsfeest, het landgoed biedt passende ruimtes en arrangementen om aan al je wensen te voldoen. Er zijn arrangementen beschikbaar die lunch, diner of andere voorzieningen omvatten​​.

Praktische Informatie

Landgoed Robacher’s Watermolen is gelegen aan Hauwert 112, 1691 EK Hauwert. Er is ruime parkeergelegenheid beschikbaar, inclusief faciliteiten voor bussen. Voor meer informatie over de mogelijkheden en om een bezoek te plannen, kun je de officiële website van Robacher’s Watermolen bezoeken.

Kom en ervaar de magie van Landgoed Robacher’s Watermolen, waar je speciale momenten tot leven komen in een prachtige en authentieke setting!

Hauwert 112, 1691 EK Hauwert
https://robacher.nl/

Delen is leuk!